Søde synder (e-bog) af Kira Licht
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Kira Licht (forfatter)

Søde synder e-bog

DKK 106
(3)
Maya Francetti er glad og tilfreds med sit liv. Hun udlever sin barndomsdrøm i sin lille café, hvor hun hver dag sælger kager og andre søde sager til Münchens travle forretningsfolk, og hun har to bedste veninder, som hun har kendt lige siden gymnasietiden. Derfor bliver Maya en smule forarget, da hendes to veninder foreslår hende, at de sammen skal tage på et flirtekursus for singler på et idyllisk hotel nord for den østrigske grænse. For skulle hun virkelig have brug for at lære at flirte?...
DKK 106
DKK 159
Forfattere Kira Licht (forfatter), Rebecca Kaliszan (oversætter)
Udgivet 30 oktober 2015
Længde 322 sider
Genrer Romantik, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711457894
Maya Francetti er glad og tilfreds med sit liv. Hun udlever sin barndomsdrøm i sin lille café, hvor hun hver dag sælger kager og andre søde sager til Münchens travle forretningsfolk, og hun har to bedste veninder, som hun har kendt lige siden gymnasietiden. Derfor bliver Maya en smule forarget, da hendes to veninder foreslår hende, at de sammen skal tage på et flirtekursus for singler på et idyllisk hotel nord for den østrigske grænse. For skulle hun virkelig have brug for at lære at flirte? Godt nok søger hun dækning bag disken i sin café, hver eneste gang den lækre Max vinker til hende fra sin sportsforretning på den anden side af gaden – hvilket nok ikke ligefrem er den mest ideelle måde at erobre hans hjerte på – så måske det alligevel ikke skader med lidt hjælp? Og når det kommer til stykket, er Maya faktisk også overbevist om, at hun ikke er den eneste af de tre veninder, der kunne trænge til at lære noget, når det kommer til kærlighed ... Kira Licht (f. 1980) er født og opvokset i Japan og i Tyskland, hvor hun studerede biologi og medicin, før hun blev forfatter. SØDE SYNDER er hendes debutroman.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Kira Licht- Søde synder

Det her er en bog, hvor man sidder i et stort smil. Ikke fordi det er en komedie, men fordi man kender følelsen. Historien handler om 3 veninder i 30´ne. Maya der ejer en cafe, og er håbløst single. Sabine der er kæreste med ungdomskæresten, og Jo der er lesbisk. Maya har et godt øje til Max, der ejer en sportsbutik på den anden side af gaden. Maya tør dog ikke at snakke med ham. Sabine beslutter at der skal ske noget, og melder dem alle 3 på et flirte weekendophold. Herfra tager historien drejninger og sving, man ikke helt venter. Det er en dejlig historie til den kolde vinter aften, eller en dag i solen. Jeg vil meget gerne anbefale den. I LOVE IT.

Bedre end Briget Jones

Maya Francetti, halvt italiensk og halvt tysk, har en lille sød cafe i München, hvor hun servere kaffe, kage og andre søde retter for folk. Hun er single og vil gerne i kontakt med den flotte Max, indehaveren af sportsforeningen over for. Men hun tør ikke og er ret usikker på sig selv. Hendes to veninder får Maya lokket med på en miniferie på et hotel nær den østriske grænse. Men det er ikke noget almindeligt ophold, det er en single-bootcamp, hvor de skal lære at flirte. Fyldt med selvtillid kommer Mata hjem til sin lille cafe og er klar til at afprøve sine nye teknikker. Hun får inviteret Max med ud og spise, men date går ikke som tænkt og heller ikke den næste. Men så sker der noget spontant...... "Søde synder" er på en gang, virkelig sød, romantisk, sjov og varm fortælling om hvor svært det er at få en kontakt med en man virkelig gerne vil lære noget nærmere at kende. Om hvor akavet man begår sig når man anstrenger sig for meget, i stedet for bare at være naturlig. Dette er Kira Lichts debutroman. Den er virkelig lykkes, jeg kunne forestille mig den filmatiseret. Noget A la Briget Jones, måske bare lidt skægere. Og hvis hun fortsætter denne linie er jeg klar til at læse den næste bog også. Jeg vil gerne anbefale denne skønne roman til alle, måske mest piger (i alle aldre) ❤️❤️❤️❤️❤️ får den af mig.

Søde synder

Boganmeldelse Søde Synder af Kira Licht Jeg sad med et stort smil på læberne eller grinede højt hele vejen gennem denne bog, og hver gang jeg tænker på bogen smiler jeg enten stort eller kommer til at grine. Den er så sød og sjov, så godt skrevet, let at læse og svær at lægge fra sig. Dette er en debut roman fra Tyske Kira Licht og hun gør det til ug. Der er lidt bridget Jones over bogen, men ikke på den samme mega pinlige måde. Det er på den super søde måde. Vi stifter bekendtskab med dejlige personligheder, Maya som er bogens fortæller og hovedperson, hun ejer en lille café. Og er forelsket i Max som ejer sportsforeningen overfor, men Maya kan ikke det med fyre, hun kan slet ikke finde ud af at snakke med Max. Mayas bedste veninder Sabine og Jo, tager Maya med på flirte kursus selvom det kun er Maya der har brug for hjælp. Sabine er i et forhold og Jo er måske forelsket. Vi møder også de farvestrålende kvinder fra butikken Little Queenies og alle de andre unikke personligheder der er kunder i caféen. Kira Licht har skrevet en bog som gør en varm om hjertet, den er morsom, sød, fyldt med fantastiske personligheder, kærlighed og syndige lækre kager. Aller med hang til kærlighed, kager, lækre mænd og farverige personligheder, bør læse Søde Synde af Kira Licht. Og jeg håber at det ikke bliver den eneste bog vi får fornøjelsen af at læse af Kira Licht. Og lige en advarsel... Gå ikke til fernisering på anden date uden, at vide hvad det handler om.