Spillet om Sirenen (e-bog) af Pernill
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Pernille Vørs (forfatter)

Spillet om Sirenen (Dominic-trilogien #1) e-bog

DKK 125 Normal pris: DKK 169Du sparer: 25 %
(3)
I de sidste par år har Fifty Shades of Grey-feberen raset, og interessen for erotiske romaner er stor som aldrig før. Derfor er det også på tide, at Danmark får sin helt egen E L James. Hun hedder Pernille Vørs, og med Spillet om sirenen indleder hun sin Dominic-trilogi, der fortæller historien om det lidenskabelige, men farlige forhold mellem den dæmoniske Ian Dominic og den eventyrlystne Catharina Julie Hansen. Catharina Julie Hansen er et smukt rodehoved af en rødtop på 24 år, som netop h...
DKK 125 Normal pris: DKK 169Du sparer: 25 %
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Pernille Vørs (forfatter), Jakob Krohn (redaktør)
Udgivet 25 september 2014
Længde 489 sider
Genrer Erotik, Tegneserier og Grafiske Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Serie Dominic-trilogien
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793270046
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

I de sidste par år har Fifty Shades of Grey-feberen raset, og interessen for erotiske romaner er stor som aldrig før. Derfor er det også på tide, at Danmark får sin helt egen E L James. Hun hedder Pernille Vørs, og med Spillet om sirenen indleder hun sin Dominic-trilogi, der fortæller historien om det lidenskabelige, men farlige forhold mellem den dæmoniske Ian Dominic og den eventyrlystne Catharina Julie Hansen. Catharina Julie Hansen er et smukt rodehoved af en rødtop på 24 år, som netop har fået nyt arbejde på en jetset-restaurant. Her møder hun Ian Dominic, en lidt ældre, mystisk mangemillionær, der tillige er en yderst eftertragtet ungkarl. Catharina indlader sig i stadig højere grad med denne manipulerende, dæmoniske drømmemand. Først som en art selskabsdame, senere som Ians mellemleder på restauranten og ikke mindst som hans elskerinde. De to hvirvles ind i et accelererende, eksperimenterende seksuelt spil, der hurtigt kommer til at fylde deres liv. Trods deres modsætninger kommer de tættere på hinanden og nærmer sig noget, der til forveksling kunne minde om ægte kærlighed. Dog bærer de begge rundt på en familietragedie, der truer med at knuse deres forhold. Kan lidenskaben overleve, eller må de erkende, at deres forhold er dødsdømt? Spillet om sirenen er første bind i Dominic-trilogien. Bind 2 "Magtens pris" 2015 og bind 3 "Englens død" 2016. Uddrag af bogen: ”Jeg er ikke i stand til at elske.” Ordene bliver sagt lavt og en anelse forsigtigt, men jeg hører vigtigheden i hans toneleje. ”Jeg har heller aldrig haft trangen til det, så det er ikke noget, som jeg har savnet.” Mine øjne begynder at svide, for jeg er ikke dum. Ian er i gang med at fortælle mig, at han godt ved, at jeg har følelser for ham, og at han ikke er i stand til at gengælde dem, samt at han heller ikke har lyst til at gengælde dem. Jeg prøver virkelig på ikke at tage det personligt, men mit hjerte gør så ondt, at det føles, som om min krop bryder sammen. Det var slet, slet ikke det her, som jeg havde tænkt mig. Jeg havde planlagt at få ham til at blive forelsket i tanken om at være forelsket, ikke gøre ham mere sikker i sin sag om, at han aldrig vil forelske sig. Er jeg virkelig så forfærdelig at være forelsket i? Jeg er overrasket over, hvor stærk min stemme lyder, ”har du aldrig været bare en lille smule forelsket?” Han ser stadig på mig med det blik, der får min krop til at længes efter ham. ”Aldrig, jeg ved ikke, hvordan man gør, jeg tror, at jeg mangler det gen, der skal bruges til det.” Han mener det sgu. Blikket bliver mere indtrængende og stemmen en smule fastere, ”jeg kan ikke elske, Catharina.” Om forfatteren: Pernille Vørs (f. 1974) debuterer med Spillet om sirenen. Hun har skrevet siden barndommen, men har først nu fået lejlighed til at fordybe sig i skriveriet.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Fantastisk

Spillet om Sirenen af Pernille Vørs Spillet om Sirenen er første bind i en erotisk trilogi af den danske forfatter Pernille Vørs. Catharina Julie Hansen (Cat) er en ung, smuk, rødhåret vildkat med temperament og en del bagage, hun arbejder som tjener i en eksklusiv restaurant i København. Cat er kæreste med Morten og hun deler lejlighed med sin bedste veninde Rebecca. Ian Dominic er alfa-han, rig og mystisk, men med en barsk fortid. De to atomer mødes og det kan kun give en enorm erotisk eksplosion. Vi følger det erotiske spil mellem Cat og Ian, deres kamp for tilfredsstillelse hos hinanden, og kampen mod deres fortid. Pernille Vørs er en fremragende forfatter, som alle med hang til erotik, spænding og kærlighed bør stifte nærmere bekendtskab med. Pernille Vørs kan sagtens blive Danmarks svar på E. L. James og Sylvia Day. Og det er også fortjent. Det er en bog hvor man bare lige skal læse en side mere, og så en mere, og lige en til og når bogen er slut, kommer en følelsen af, at man har mistet noget. Men kun fordi at bogen har betydet og fyldt så meget hos en. Men forventningens glæde over, at der er to bøger mere med Cat og Ian på vej, kan jeg kun sige læs læs læs.