Sprogforum 59 (e-bog) af n a
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
n a (forfatter)

Sprogforum 59 (Sprogforum #5) e-bog

DKK 95
(0)
Grænserne for læremidler sprænges i disse år. Vi oplever en semiotisk bølge, der har været i gang i årtier. Den traditionelle lærebog med tekster og billeder er gradvist blevet suppleret med materiel praksis. Vi er midt i en omfattende digitalisering af hverdagsliv, kultur og samfund, og det præger også skolen. Forlag og mediekoncerner supplerer eller erstatter den trykte lærebog med e- og i-bøger. Desuden findes der mangfoldige muligheder for at elever, kursister og lærere kan kommunikere a...
DKK 95
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Undertitel Læremidler uden grænser
Forfattere n a (forfatter), Annegret Friedrichsen (redaktør), Annette Søndergaard Gregersen (redaktør), Bergthóra Kristjánsdóttir (redaktør), Birte Dahlgreen (redaktør), Karen Lund (redaktør), Karen Risager (redaktør)
Udgivet 12 januar 2015
Længde 104 sider
Genrer Sprog og Ordbøger, Faglitteratur
Serie Sprogforum
Nummer i serie 5
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771840490
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Grænserne for læremidler sprænges i disse år. Vi oplever en semiotisk bølge, der har været i gang i årtier. Den traditionelle lærebog med tekster og billeder er gradvist blevet suppleret med materiel praksis. Vi er midt i en omfattende digitalisering af hverdagsliv, kultur og samfund, og det præger også skolen. Forlag og mediekoncerner supplerer eller erstatter den trykte lærebog med e- og i-bøger. Desuden findes der mangfoldige muligheder for at elever, kursister og lærere kan kommunikere aktivt med hinanden og andre uden for skoleverdenen på tværs af nationale grænser, hvor de selv kan lave selvstændige produktioner via internettet og de sociale medier med brug af forskellige platforme. Denne udvikling betyder at mange læremidler ikke er didaktiseret til umiddelbar anvendelse i selve undervisningen; det bliver lærerens opgave at foretage en didaktisering forud for undervisningen eller i samarbejde med eleverne. Artiklerne i dette nummer viser både de mange nye muligheder, der tilbyder sig, sprogligt, kulturelt og pædagogisk, og der er bud på analytiske og kritiske tilgange til vurdering og brug af læremidler i undervisningen. Læs engelske abstracts fra Learning Materials Without Borders.