Stå fast (e-bog) af Svend Brinkmann
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Svend Brinkmann (forfatter)

Stå fast e-bog

DKK 84
(4)
Den udviklingstvang, som præger vores kultur, gør os blinde for de væsentligste ting i livet som pligtfølelse, værdighed og sindsro. Svend Brinkmann gør op med den stædige selvudviklingsindustri inden for arbejdsliv, uddannelse og privatlivet og formulerer en modstand mod tidens krav til evig omstilling og forandring. Hans svar til den enorme mængde af selvhjælpsbøger er denne 7 trinsguide:   1. Hold op med at mærke efter i dig selv  2. Fokuser på det negative i dit liv  3. Tag nej-hatten...
DKK 84
DKK 133
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Undertitel Et opgør med tidens udviklingstvang
Forfattere Svend Brinkmann (forfatter)
Forlag Gyldendal
Udgivet 29 september 2014
Genrer Religion og Filosofi, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702161762
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Den udviklingstvang, som præger vores kultur, gør os blinde for de væsentligste ting i livet som pligtfølelse, værdighed og sindsro. Svend Brinkmann gør op med den stædige selvudviklingsindustri inden for arbejdsliv, uddannelse og privatlivet og formulerer en modstand mod tidens krav til evig omstilling og forandring. Hans svar til den enorme mængde af selvhjælpsbøger er denne 7 trinsguide:   1. Hold op med at mærke efter i dig selv  2. Fokuser på det negative i dit liv  3. Tag nej-hatten på  4. Undertryk dine følelser  5. Fyr din coach  6. Læs en roman – ikke en selvhjælpsbog eller en biografi  7. Dvæl ved fortiden   Med disse råd fortæller Svend Brinkmann med et glimt i øjet, hvordan man affinder sig med sig selv, kommer uden om uhæmmet positiv tænkning og opnår en mere realistisk livsindstilling.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Stå fast eller vælt

Kur mod tvivlsom dynamik Hylder du den accelererende kultur, skeler du næppe meget til dit ur. Du farer af sted over hver en mur. Go, go, go. Hele tiden er du på tur, det er det, der i din tilværelse dur. Men en skønne dag kan du køre sur. Så prøv at bruge en nyttig modkur: Læs, studer Stå fast, stoisk litteratur. Brinkmann er en interessant figur. Han endevender tingene, den filur.