Strategiudvikling (e-bog) af Lars Bo
Tilføj til ønskeliste
Lars Bo Hansen (forfatter)

Strategiudvikling e-bog

DKK 151
(0)
Denne bog henvender sig til strategiansvarlige i mindre og mellemstore virksomheder i Danmark. Virksomhederne undergår en række forandringer, der øger behovet for en god og implementerbar strategi. Men mange virksomheder har erfaringsmæssigt vanskeligt ved at udvikle strategierne. Bogen beskriver en konkret og brugbar fremgangsmåde til at udvikle en strategi for en virksomhed. Læseren bliver i stand til selv at udvikle en strategi. Bogen indeholder:En konkret forklaring p...
DKK 151
Forfattere Lars Bo Hansen (forfatter)
Udgivet 7 maj 2010
Længde 176 sider
Genrer
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788779003798
Denne bog henvender sig til strategiansvarlige i mindre og mellemstore virksomheder i Danmark. Virksomhederne undergår en række forandringer, der øger behovet for en god og implementerbar strategi. Men mange virksomheder har erfaringsmæssigt vanskeligt ved at udvikle strategierne. Bogen beskriver en konkret og brugbar fremgangsmåde til at udvikle en strategi for en virksomhed. Læseren bliver i stand til selv at udvikle en strategi. Bogen indeholder:
  • En konkret forklaring på de fire spørgsmål en strategi skal besvare
  • Flere end 25 anvendelige redskaber – såvel nye som traditionelle
  • En lang række nyttige tips om faldgruber, mulige løsninger, mulige forbedringer mv.
  • Et gennemgående eksempel som illustrerer fremgangsmåde og redskaber
  • Spørgsmål og svar om strategiudvikling
Strategiudvikling er praktisk anvendelig og forudsætter ikke akademisk kendskab til strategi-arbejdet. Den er systematisk opbygget og nem at overskue. De mange gode råd og praktiske redskaber i bogen, gør den direkte anvendelig i de fleste mindre og mellemstore virksomheder. Forfatteren arbejder dagligt med at rådgive danske virksomheder, og han trækker på sin lange og internationale erfaring med strategiudvikling i mindre og større virksomheder i ind- og udland. Fremgangsmåden og redskaberne er brugt i praksis af forfatteren hos en række virksomheder. Uddrag af lektørudtalelse "Det gør bogen praktisk tilgængelig, således at medarbejdere uden den store teoretiske indsigt kan være med i det vigtige arbejde med strategi." "...kan bruges på mange niveauer, også opgavebrug for fx handelsskolen."