Styrk læringen gennem dialog (e-bog)
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
James Nottingham (forfatter), Jill Nottingham (forfatter), Martin Renton (forfatter)

Styrk læringen gennem dialog e-bog

DKK 749
(0)
Dialog er grundlaget for læring, fordi den giver plads til, at man kan interagere med og engagere sig i viden og i andres ideer. Denne bog fokuserer på, hvordan læreren kan bruge dialog til at hjælpe elever med at opnå en dybere forståelse og et sprog for at tale om deres læring. Bogen præsenterer nogle af de bedste måder, hvorpå dialog kan bruges til at hjælpe eleverne med at bevæge sig fra at ?vide? til at ?forstå?. Det indebærer, at eleverne kan skabe forbindelse mellem begreber og viden, ...
DKK 749
Undertitel James Nottingham, Jill Nottingham og Martin Renton
Forfattere James Nottingham (forfatter), Jill Nottingham (forfatter), Martin Renton (forfatter), Ida Højelse Svith (oversætter)
Forlag Dafolo A/S
Udgivet 1 september 2016
Længde 194 sider
Genrer Psykologi og Pædagogik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788771606065
Dialog er grundlaget for læring, fordi den giver plads til, at man kan interagere med og engagere sig i viden og i andres ideer. Denne bog fokuserer på, hvordan læreren kan bruge dialog til at hjælpe elever med at opnå en dybere forståelse og et sprog for at tale om deres læring. Bogen præsenterer nogle af de bedste måder, hvorpå dialog kan bruges til at hjælpe eleverne med at bevæge sig fra at ?vide? til at ?forstå?. Det indebærer, at eleverne kan skabe forbindelse mellem begreber og viden, ideer og spørgsmål og mellem det, de tidligere har lært, og det, de lærer nu. Styrk læringen gennem dialog præsenterer en række metoder og aktiviteter til at udvikle dialogen og argumentationssproget og til at skærpe elevernes tænkefærdigheder.