Sukker (e-bog) af Gitte Løkkegaard
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Gitte Løkkegaard (forfatter)

Sukker e-bog

DKK 47 Dagens pris
(1)
Sukker er en ungdomsroman om sex, jalousi, kærlighed og mørke hemmeligheder. Nina Maria Løvbjerg er en selvsikker pige på 19 år, der ved lige præcis, hvordan man scorer en fyr. Hun går i 3.g og lever et tilsyneladende normalt liv med fester, kæreste og familie. Men alt det ændrer sig, da hun får en affære med sin sexede nye chef Thomas. Affæren er i begyndelsen en spændende, altopslugende forelskelse, men bliver efterhånden en mørk hemmelighed, der kiler sig ind mellem Nina og hendes foræl...
DKK 47 Dagens pris
DKK 47 Dagens pris
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Gitte Løkkegaard (forfatter)
Udgivet 9 juni 2015
Længde 288 sider
Genrer Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur, Børnebøger
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740023534
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Sukker er en ungdomsroman om sex, jalousi, kærlighed og mørke hemmeligheder. Nina Maria Løvbjerg er en selvsikker pige på 19 år, der ved lige præcis, hvordan man scorer en fyr. Hun går i 3.g og lever et tilsyneladende normalt liv med fester, kæreste og familie. Men alt det ændrer sig, da hun får en affære med sin sexede nye chef Thomas. Affæren er i begyndelsen en spændende, altopslugende forelskelse, men bliver efterhånden en mørk hemmelighed, der kiler sig ind mellem Nina og hendes forældre, veninder og kæreste. Pludselig lever Nina et dobbeltliv, og hun er ikke længere den ubekymrede gymnasieelev, hun engang var.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Sukker let

Boganmeldelse Sukker af Gitte Løkkegaard 19 årige Nina er kæreste med Lauritz og har mere eller mindre et åbent forhold. Nina har en del engangs affærer, men lever et helt almindelige liv som en på 19 år. Med fester, veninder, skole osv. Nina forelsker sig i sin nye chef Thomas, som er 15 år ældre end Nina og, han i hende og de begynder et heftigt forhold, Nina og Thomas har det rigtig godt sammen i starten, men Thomas' fortid og hans sygelig jalousi kommer hurtigt til at styre hverdagen. Sukker handler om sex, jalousi og kærlighed. Sukker skrevet godt, den er let at læse og har en god historie. Men jeg mangler noget, jeg ved bare ikke hvad. Jeg elsker Ninas forhold til hendes forældre, de er helt fantastiske, enhver teenageres drøm. Og Ninas veninde Sally er sjov og sød. Og Nina selv. Dem er Gitte Løkkegaard gode til at fortælle om. Vi får ikke meget at vide om Thomas og hans liv, kun om en tidligere kæreste, og et par venner. Der mangler jeg lidt dybde. Jeg vil anbefale bogen til dem der kan li at læse om jalousi og selvfølgelig kærlighed og sex, men uden de store forventninger.