Svøm med dem som drukner (e-bog) af L
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Lars Mytting (forfatter)

Svøm med dem som drukner e-bog

DKK 214
(7)
Storslået norsk slægtsroman om fortidens fortielser og hemmeligheder. I efteråret 1971 bliver et ungt norsk par dræbt i en fransk skov af en granat fra 1. Verdenskrig. Deres lille søn Edvard er sporløst forsvundet, men dukker fire dage senere op et helt andet sted i Frankrig. Hvor har han været? Og hvem har taget sig af ham? Efter forældrenes død vokser Edvard op hos sine bedsteforældre på en gård i de norske fjelde. Da bedstefaren dør, står Edvard tilbage med en række ubesvarede spørgsm...
DKK 214
DKK 159
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Lars Mytting (forfatter), Rolf Stavnem (oversætter)
Udgivet 22 maj 2015
Længde 480 sider
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788763838955
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Storslået norsk slægtsroman om fortidens fortielser og hemmeligheder. I efteråret 1971 bliver et ungt norsk par dræbt i en fransk skov af en granat fra 1. Verdenskrig. Deres lille søn Edvard er sporløst forsvundet, men dukker fire dage senere op et helt andet sted i Frankrig. Hvor har han været? Og hvem har taget sig af ham? Efter forældrenes død vokser Edvard op hos sine bedsteforældre på en gård i de norske fjelde. Da bedstefaren dør, står Edvard tilbage med en række ubesvarede spørgsmål. Hvad lavede hans forældre i Frankrig? Hvorfor begav de sig ind i den afspærrede skov? Og hvem er det, der har sendt en imponerende trækiste, som bedstefaren skal begraves i? Jagten på svar fører den 23-årige Edvard til Shetlandsøerne og Frankrig, hvor han må grave i de mørkeste kroge af slægtens historie, der viser sig at være nært forbundet med det 20. århundredes store europæiske tragedier.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Storslået!

En mageløs slægts- og skæbnefortælling af den ypperste slags. Jeg har læst denne roman i små bidder for at den kunne vare ved i så lang tid som muligt. Menneskene, som befolker historien, er alle vedkommende og spændende personligheder, Einar især. Jeg har svælget i det smukke sprog og giver den topkarakter. Det er en roman med mange lag, som man kan læse mange gange, og jeg vil aldrig glemme den.

Svøm med dem som drukner

Meget læsværdig roman. Bør læses