Syersken fra Madrid (e-bog) af María
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
María Dueñas (forfatter), María Duenas (forfatter)

Syersken fra Madrid e-bog

DKK 52
(3)
Madrid i 1930'erne. Den unge og formuende Sira lader sig overtale til at rejse til Tanger med sin store flamme, Ramiro. Her bruger han hele hendes formue og efterlader hende dybt forgældet. Sira må begynde at arbejde som syerske for at overleve. Den spanske Borgerkrig er brudt ud, og Europa står på randen af borgerkrig. Sira får en engelsk kvinde med kontakter som kunde. Snart lever Sira et dobbeltliv som syerske og britisk spion ... SYERSKEN FRA MADRID er en storslået og farverig roman fra e...
DKK 52
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere María Dueñas (forfatter), María Duenas (forfatter), Anne Brinch (oversætter)
Forlag Gyldendal
Udgivet 22 april 2014
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702157871
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Madrid i 1930'erne. Den unge og formuende Sira lader sig overtale til at rejse til Tanger med sin store flamme, Ramiro. Her bruger han hele hendes formue og efterlader hende dybt forgældet. Sira må begynde at arbejde som syerske for at overleve. Den spanske Borgerkrig er brudt ud, og Europa står på randen af borgerkrig. Sira får en engelsk kvinde med kontakter som kunde. Snart lever Sira et dobbeltliv som syerske og britisk spion ... SYERSKEN FRA MADRID er en storslået og farverig roman fra et af de mest dramatiske kapitler i europæisk historie. Læseren inviteres med på rejse fra det pronazistiske Madrid via det kolonialistiske Marokko til det kosmopolitiske Lissabon under krigen. En rejse fuld af spioner, opportunister og flygtninge.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Spændende fra start til slut

Skøn bog

En fantastisk fortælling. Vi møder Sira i 1930'erne i Madrid. En ung pige der bor sammen med sin mor. De arbejder begge som syersker og lever i små kår. Ved tilfældigheder drages Sira ind i en masse omstændigheder. I denne bog er en rigtig god beskrivelse af forholdene i Madrid, Tanger, og Lissabon. Samtidig får du en fortælling med kærlighed, svig og bedrag, intriger, spionage, men mest af alt en skøn fortælling set fra Sira, der går fra at være en ung pige til en smuk kvinde. Absolut en bog der bør læses. Jeg havde meget svært ved at lægge den fra mig, og måtte lige læse et kapitel mere.