Tal, algebra og funktioner (e-bog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Hans Christian Hansen (forfatter), Kristine Jess (forfatter), John Kehlet Schou (forfatter), Jeppe Skott (forfatter)

Tal, algebra og funktioner e-bog

DKK 349
(0)
I anledning af den seneste reform for læreruddannelsen, LU13, er Matematik for lærerstuderende nu blevet målrettet de nye krav, og omfanget af systemet er tilpasset modulopbygningen og fagets reducerede timetal. I Tal, algebra og funktioner 4.-10. klasse indledes hvert kapitel med en liste over de vigtigste mål for arbejdet med det pågældende kapitel, og det rundes af med en opsamling, der muliggør en evaluering af udbyttet. Således fremhæves det i hvert kapitel, hvilke kompetencer der især ...
DKK 349
Undertitel 4.-10 klasse
Forfattere Hans Christian Hansen (forfatter), Kristine Jess (forfatter), John Kehlet Schou (forfatter), Jeppe Skott (forfatter)
Udgivet 11 juni 2013
Længde 354 sider
Genrer Videnskab og Teknologi, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788759323397
I anledning af den seneste reform for læreruddannelsen, LU13, er Matematik for lærerstuderende nu blevet målrettet de nye krav, og omfanget af systemet er tilpasset modulopbygningen og fagets reducerede timetal. I Tal, algebra og funktioner 4.-10. klasse indledes hvert kapitel med en liste over de vigtigste mål for arbejdet med det pågældende kapitel, og det rundes af med en opsamling, der muliggør en evaluering af udbyttet. Således fremhæves det i hvert kapitel, hvilke kompetencer der især sigtes på at udvikle, hvilket er i samklang med de matematiske kompetencer, som står centralt både i LU13 og i det aktuelle faghæfte for grundskolen. Bogens første del omhandler Talsystemer og regneprocesser og den anden del Algebra, funktioner og modellering. Den såkaldte stofdidaktik, der er knyttet til bogens faglige emner, findes i særlige kapitler, mens det fagdidaktiske stof, der er fælles for al matematikundervisning, skal søges i to andre bøger i systemet. Matematik for lærerstuderende vandt Samfundslitteraturs lærebogspris i 2006, og siden udgivelsen i 2007 har dette systems lærebøger været de mest benyttede for linjefagene i matematik på læreruddannelserne i Danmark. De centrale bøger i systemet benyttes i både Norge og Sverige for sidstnævntes vedkommende i svensk oversættelse.