Tal, algebra og funktioner (e-bog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Kristine Jess (forfatter), Hans Christian Hansen (forfatter), John Kehlet Schou (forfatter), Jeppe Skott (forfatter)

Tal, algebra og funktioner (Matematik for lærerstuderende) e-bog

DKK 349
(0)
Tal, algebra og funktioner 1.-6. klasse præsenterer fagligt og fagdidaktisk materiale samt tilhørende arbejdsopgaver af et omfang, der på de fleste læreruddannelser vil svare til to moduler efter LU13. I bogen indledes hvert kapitel med en liste over de vigtigste mål for arbejdet med det pågældende kapitel, og det rundes af med en opsamling, der muliggør en evaluering af udbyttet. Således fremhæves det i hvert kapitel, hvilke kompetencer der især sigtes på at udvikle, hvilket er i samklang m...
DKK 349
Undertitel 1.-6. klasse
Forfattere Kristine Jess (forfatter), Hans Christian Hansen (forfatter), John Kehlet Schou (forfatter), Jeppe Skott (forfatter)
Udgivet 11 juni 2013
Længde 354 sider
Genrer Videnskab og Teknologi, Faglitteratur
Serie Matematik for lærerstuderende
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788759323380
Tal, algebra og funktioner 1.-6. klasse præsenterer fagligt og fagdidaktisk materiale samt tilhørende arbejdsopgaver af et omfang, der på de fleste læreruddannelser vil svare til to moduler efter LU13. I bogen indledes hvert kapitel med en liste over de vigtigste mål for arbejdet med det pågældende kapitel, og det rundes af med en opsamling, der muliggør en evaluering af udbyttet. Således fremhæves det i hvert kapitel, hvilke kompetencer der især sigtes på at udvikle, hvilket er i samklang med de matematiske kompetencer, som står centralt både i LU13 og i det aktuelle faghæfte for grundskolen.