Talentudvikling - principper og praks
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Mette Krogh Christensen (forfatter), Ole Lund (forfatter)

Talentudvikling - principper og praksisser (Kapitel 11 i Universitetspædagogiske praksisser) e-bog

DKK 20
(0)
Et nyt kapitel i formidlingen af dansk universitetspædagogik. Bogen handler om udvikling af undervisning på universiteterne og om større, mere krævende undervisningsmæssige initiativer, forløb og eksperimenter med de studerendes læring for øje. Bogen er fuld af engagerede undervisere og vejlederes konkrete eksempler på universitetspædagogik og undervisningsudvikling der virker. Temaerne er: Innovation- og entrepreneurskab Tværfaglighed Samarbejde med eksterne partnere Studerendes aktion...
DKK 20
Forfattere Mette Krogh Christensen (forfatter), Ole Lund (forfatter), Lotte Rienecker (redaktør), Peter Stray Jørgensen (redaktør)
Udgivet 24 august 2015
Længde 19 sider
Genrer Humaniora, Psykologi og Pædagogik, Faglitteratur
Serie Kapitel 11 i Universitetspædagogiske praksisser
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788759325186
Et nyt kapitel i formidlingen af dansk universitetspædagogik. Bogen handler om udvikling af undervisning på universiteterne og om større, mere krævende undervisningsmæssige initiativer, forløb og eksperimenter med de studerendes læring for øje. Bogen er fuld af engagerede undervisere og vejlederes konkrete eksempler på universitetspædagogik og undervisningsudvikling der virker. Temaerne er: Innovation- og entrepreneurskab Tværfaglighed Samarbejde med eksterne partnere Studerendes aktionsforskning Internationalisering Studiearbejde mellem timerne Talentudvikling Ph.d.-vejledning Quiz og digitale opgaver Coursera-kursus Flipped classroom Pædagogisk studiereform Kursusudvikling Eksamensudvikling "Scholarship of teaching and learning" Bogen er tænkt som en inspiration til både de enkelte undervisere og til uddannelsesplanlæggere og studieledere på alle videregående uddannelser.