Teori og metode - 2 (e-bog) af Søren
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Søren Fog m.fl. (forfatter)

Teori og metode - 2 e-bog

DKK 399
(0)
Grundbogen "Teori og metode - 2" indeholder 9 kapitler. (Bogen bruges af de kontorelever, som er i private praktikvirksomheder) Bogen er skrevet af fagfolk og undervisere med tilknytning til bl.a. Århus Købmandsskole, Niels Brock Copenhagen Business College og Aabenraa Business College. Emnerne til bogen er udvalgt og udviklet med udgangspunkt i "Bekendtgørelsen om kontoruddannelse med speciale." Derudover er forskellige ønsker tilgodeset fra flere handelsskoler i forhold til de valgte val...
DKK 399
Undertitel Administrationsuddannelsen
Forfattere Søren Fog m.fl. (forfatter), Jørgen Egholm Halle (redaktør), Søren Fog (redaktør), Tina Kjær Holler (redaktør)
Forlag Forlaget ´94
Udgivet 6 august 2012
Længde 166 sider
Genrer Økonomi og Ledelse, Psykologi og Pædagogik, Ungdomsbøger, Faglitteratur
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788792093417
Grundbogen "Teori og metode - 2" indeholder 9 kapitler. (Bogen bruges af de kontorelever, som er i private praktikvirksomheder) Bogen er skrevet af fagfolk og undervisere med tilknytning til bl.a. Århus Købmandsskole, Niels Brock Copenhagen Business College og Aabenraa Business College. Emnerne til bogen er udvalgt og udviklet med udgangspunkt i "Bekendtgørelsen om kontoruddannelse med speciale." Derudover er forskellige ønsker tilgodeset fra flere handelsskoler i forhold til de valgte valgfag, som er medtaget i bogen. I forbindelse med udviklingen af bogen har forlaget haft en række fagfolk tilknyttet i forsøget på at sikre en høj faglig kvalitet.