Terræn (e-bog) af n a
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
n a (forfatter)

Terræn e-bog

DKK 159
(0)
Samtidskunsten og dens vilkår har ændret sig markant siden årtusindskiftet. Ny viden, teorier og metoder finder konstant vej ind i kunstverdenen, og kunsten er for længst blevet et spørgsmål om holdning, stillingtagen og fortolkninger af den verden, vi lever i. Det er kun blevet vanskeligere at danne sig et overblik over kunstens mangfoldighed. Men der er hjælp at hente. "Terræn. Veje ind i samtidskunsten" sonderer det uoverskuelige terræn, som samtidskunsten i Danmark udgør. Bogens bidrag e...
DKK 159
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Undertitel Veje ind i samtidskunsten
Forfattere n a (forfatter), Camma Juel Jepsen (redaktør), Rasmus Kjærboe (redaktør), Sine Krogh (redaktør), Martin Søberg (redaktør)
Udgivet 30 januar 2019
Længde 290 sider
Genrer Kunst, Musik, Teater og Film, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771848755
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Samtidskunsten og dens vilkår har ændret sig markant siden årtusindskiftet. Ny viden, teorier og metoder finder konstant vej ind i kunstverdenen, og kunsten er for længst blevet et spørgsmål om holdning, stillingtagen og fortolkninger af den verden, vi lever i. Det er kun blevet vanskeligere at danne sig et overblik over kunstens mangfoldighed. Men der er hjælp at hente. "Terræn. Veje ind i samtidskunsten" sonderer det uoverskuelige terræn, som samtidskunsten i Danmark udgør. Bogens bidrag er skrevet af forskere, kuratorer og kunstnere, der belyser grundlag og rammer for samtidskunsten og ser nærmere på afgrænsninger, institutioner, værker og aktører. I bogen udfoldes både de store linjer i samtidskunstens tilstand, og der zoomes ind på detaljerne med værknære undersøgelser af blandt andet lyd- og performancekunst. Samlet set fungerer Terræn som en vejviser til samtidskunsten.