Thyra Frank & Plejehjemmet Lotte - De
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Frank Stokholm (forfatter), Mikael R. Lindholm (forfatter)

Thyra Frank & Plejehjemmet Lotte - Den danske ledelseskanon, 7 e-bog

DKK 52
(0)
Hvad er det, der gør, at nogle virksomheder og organisationer klarer sig særlig godt og skaber vækst, arbejdspladser og livskvalitet til glæde for mange? Det er det spørgsmål, Den danske ledelseskanon forsøger at give et svar på ved at skildre 12 af de største ledelsesbedrifter i Danmark siden Anden Verdenskrig. Denne bog handler om Thyra Frank og plejehjemmet Lotte. Det lille plejehjem på Frederiksberg har dannet skole for plejehjem i hele Norden, og dets mangeårige forstander, MF Thyra Fra...
DKK 52
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Undertitel Ledelse fra hjertet
Forfattere Frank Stokholm (forfatter), Mikael R. Lindholm (forfatter), Kurt Klaudi Klausen (redaktør), Majken Schultz (redaktør), Per Jenster (redaktør), Per Nikolaj Bukh (redaktør), Steen Hildebrandt (redaktør)
Forlag Gyldendal
Udgivet 21 januar 2014
Genrer Økonomi og Ledelse, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702140385
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Hvad er det, der gør, at nogle virksomheder og organisationer klarer sig særlig godt og skaber vækst, arbejdspladser og livskvalitet til glæde for mange? Det er det spørgsmål, Den danske ledelseskanon forsøger at give et svar på ved at skildre 12 af de største ledelsesbedrifter i Danmark siden Anden Verdenskrig. Denne bog handler om Thyra Frank og plejehjemmet Lotte. Det lille plejehjem på Frederiksberg har dannet skole for plejehjem i hele Norden, og dets mangeårige forstander, MF Thyra Frank, er blevet et ikon for ledere i såvel det private erhvervsliv som den offentlige sektor. ”Ledelse fra hjertet”, lyder bogens undertitel, for det er, hvad Thyra Franks lederskab er. Hun løfter mennesker, unge og gamle, og hun kryber ind i medarbejdernes sjæl. For mange er mødet med Thyra Frank et livsmøde, men gratis er det sjældent. Hendes kærlighed er kontant, og selvom den er givende, er den også krævende. I bogen fortælles historien om hendes lederskab, om værdierne hun har med sig, mentorerne som viste vej, og om opgørene undervejs.