Tidlige fortællinger (e-bog) af Jules
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Jules Verne (forfatter)

Tidlige fortællinger e-bog

DKK 52
(0)
En samling af kortere fortællinger, som blev skrevet før Vernes gennembrud med "5 uger i ballon": Den første mexicanske flåde (1851) - om et mytteri på to spanske skibe, hvor mytteristerne planlægger at sælge skibene (og deres arbejdskraft) til den nydannede mexicanske føderation. Et drama i luften (1851) - En ballonskipper venter på passagerer, da en ukendt mand pludselig springer om bord. Hans eneste ønske er at komme så højt op som overhovedet muligt. Martin Paz (1852) - Indianeren Ma...
DKK 52
Forfattere Jules Verne (forfatter), Kim N. Jensen (redaktør)
Udgivet 16 december 2002
Længde 411 sider
Genrer Romaner, Eventyr, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788779790278
En samling af kortere fortællinger, som blev skrevet før Vernes gennembrud med "5 uger i ballon":
  • Den første mexicanske flåde (1851) - om et mytteri på to spanske skibe, hvor mytteristerne planlægger at sælge skibene (og deres arbejdskraft) til den nydannede mexicanske føderation.
  • Et drama i luften (1851) - En ballonskipper venter på passagerer, da en ukendt mand pludselig springer om bord. Hans eneste ønske er at komme så højt op som overhovedet muligt.
  • Martin Paz (1852) - Indianeren Martin Paz elsker hemmeligt Sara, jøden Samuels datter. Martin er samtidig en af lederne for den indianske oprørsbevægelse i Peru - og disse to omstændigheder kan godt komme i vejen for hinanden.
  • Mester Zacharius (1854) - Urmageren mester Zacharius er døende, og alle de ure, han har lavet begynder et for et at gå i stå. Til sidst er kun eet ur intakt, og for at få fat i det - og kunne fortsætte med at leve - forlanges, at han giver sin datters hånd til en mand, der står i ledtog med Djævelen.
  • En overvintring i isen (1855) - Jean Cornbutte beslutter at rejse ud for at søge efter sin søn Louis, der er forsvundet i Nordhavet. Jean og hans besætning fryser dog selv inde ved øen Shannon i Nordgrønland.
"Den første mexicanske flåde" og "Martin Paz" har ikke tidligere været udgivet på dansk.