Tillid på bundlinjen (e-bog) af Niels
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Niels Thygesen (forfatter), Niels Thyge Thygesen (forfatter), No Emil Sjöberg Kampmann (forfatter), No Emil Pagh Kampmann (forfatter)

Tillid på bundlinjen e-bog

DKK 52
(0)
Alle politiske partier uanset farve har de senere år talt om tillid som det nye ledelsesparadigme. Men hvad er det for nogen principper, de offentlige ledere skal benytte, hvis de skal lede med tillid? Bogen viser hvilket enormt potentiale, der ligger i at arbejde med tillid som et bærende princip. Den gør praktisk og konkret rede for, hvordan lederen kan gribe arbejdet med tillid an, så det kan ses på bundlinjen. En lang række offentlige virksomheder fortæller om de resultater, de har opnåe...
DKK 52
Undertitel Offentlige ledere går nye veje
Forfattere Niels Thygesen (forfatter), Niels Thyge Thygesen (forfatter), No Emil Sjöberg Kampmann (forfatter), No Emil Pagh Kampmann (forfatter)
Forlag Gyldendal
Udgivet 21 marts 2013
Genrer Samfund og Politik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702123951
Alle politiske partier uanset farve har de senere år talt om tillid som det nye ledelsesparadigme. Men hvad er det for nogen principper, de offentlige ledere skal benytte, hvis de skal lede med tillid? Bogen viser hvilket enormt potentiale, der ligger i at arbejde med tillid som et bærende princip. Den gør praktisk og konkret rede for, hvordan lederen kan gribe arbejdet med tillid an, så det kan ses på bundlinjen. En lang række offentlige virksomheder fortæller om de resultater, de har opnået ved at lægge kontrollen på hylden og i stedet lede medarbejderne med tillid. Fra bogen: ”Vi kan ikke vride mere ud af de eksisterende ledelsesparadigmer, og vi kan ikke forvente, at der bliver hældt flere penge i den offentlige sektor. Hvis vi vil opretholde et velfærdssamfund, bliver vi nødt til at lede på en anden måde end gennem de principper, vi har til rådighed i dag. Tillid er ikke en mulighed, den er en nødvendighed!”