TOFU – et stykke af livet (e-bog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Dorthe Larsen (forfatter), Jane Wraae (forfatter)

TOFU – et stykke af livet e-bog

DKK 87 Normal pris: DKK 115Du sparer: 25 %
(0)
Ditte og Su har altid delt alt, og det gør de også nu, hvor livet pludseligt bliver tungt. De to fyrreårige kvinder takler deres problemer og udfordringer på hver sin vis. De støtter, lytter og stiller op for hinanden i tykt og tyndt, og deres rå humor og kærlighed til hinanden gør, at vejen frem ikke kun er snørklet. Den er også sjov, givende og lærerig, men bliver livet det samme igen? Uddrag af bogen Su vender sig om i sengen, så hun igen ligger ryg mod ryg med Jacob. Uret på natbordet sk...
DKK 87 Normal pris: DKK 115Du sparer: 25 %
DKK 92
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Dorthe Larsen (forfatter), Jane Wraae (forfatter), Charlotte Levin (redaktør), Charlotte Novella (illustrator)
Udgivet 1 september 2015
Længde 407 sider
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793366862
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Ditte og Su har altid delt alt, og det gør de også nu, hvor livet pludseligt bliver tungt. De to fyrreårige kvinder takler deres problemer og udfordringer på hver sin vis. De støtter, lytter og stiller op for hinanden i tykt og tyndt, og deres rå humor og kærlighed til hinanden gør, at vejen frem ikke kun er snørklet. Den er også sjov, givende og lærerig, men bliver livet det samme igen? Uddrag af bogen Su vender sig om i sengen, så hun igen ligger ryg mod ryg med Jacob. Uret på natbordet skifter fra 05:04 til 05:05. De grønne tal lyser alene ud i mørket. Hun kniber øjnene i. Nattens fortættethed får hende til at længes efter et åbent vindue. Hun lytter til Jacobs åndedræt. Måske ligger han også og tænker på aftenen før. På en eller anden måde var den gået hen og blevet almindelig. Hun havde frygtet kramp­agtige timer i den ulidelige venten på godnat og goddag. De havde spist lidt ost og delt en flaske rødvin. Underligt nok havde det smagt godt. Om forfatteren Dorthe Larsen (f. 1964) bor på Frederiksberg. Samboende og mor til en voksen datter. HR- og ledelsesudviklingskonsulent. Elsker: Frihed og klippebadnin. Hader: At give op. Jane Wraae (f. 1964) bor i Valby. Gift og mor til to voksne døtre. Engelsk/fransk korrespondent, NLP og Enneagram-uddannet. Elsker: Havet og dagens caffe latte. Hader: At sige nej. TOFU – et stykke af livet er forfatter­parrets debutroman.