Træernes hemmelige liv (e-bog) af Pet
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Peter Wohlleben (forfatter)

Træernes hemmelige liv e-bog

DKK 158
(1)
EN KÆRLIGHEDSERKLÆRING TIL SKOVEN. Der sker de forunderligste ting i skoven: Træerne kommunikerer med hinanden. De drager ikke kun kærlig omsorg for deres afkom, de tager sig også af deres gamle og syge naboer. Træer har både følelser, fornemmelser og hukommelse. Det lyder måske utroligt – men det er sandt. Skovfoged Peter Wohlleben kaster nyt lys over skovenes tætte tykninger og giver os et overraskende indblik i en hemmelighedsfuld verden. I sine fascinerende beretninger om træernes uaned...
DKK 158
DKK 104
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Peter Wohlleben (forfatter), Anette Broberg Knudsen (oversætter)
Forlag People'sPress
Udgivet 30 august 2016
Længde 216 sider
Genrer Religion og Filosofi, Videnskab og Teknologi, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771598773
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

EN KÆRLIGHEDSERKLÆRING TIL SKOVEN. Der sker de forunderligste ting i skoven: Træerne kommunikerer med hinanden. De drager ikke kun kærlig omsorg for deres afkom, de tager sig også af deres gamle og syge naboer. Træer har både følelser, fornemmelser og hukommelse. Det lyder måske utroligt – men det er sandt. Skovfoged Peter Wohlleben kaster nyt lys over skovenes tætte tykninger og giver os et overraskende indblik i en hemmelighedsfuld verden. I sine fascinerende beretninger om træernes uanede evner trækker han både på egne erfaringer og på de nyeste videnskabelige opdagelser. Træernes hemmelige liv er solgt i mere end 400.000 eksemplarer i Tyskland og er strøget ind på bestsellerlisterne verden over.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Fabelagtig bog - man får lyst til at kramme et træ

Blev meget klogere på træernes liv. Kom flere gange til at tænke på enterne, og hvordan de kunne gribe ud efter os mennesker. Tror mange træer drømmer om ente-egenskaber. Læs den og nyd skovens og havens træer endnu mere.