Turen går til besættelsestidens Køben
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Claus Bundgård Christensen (forfatter), Jakob Sørensen (forfatter), Joachim Lund (forfatter), Sofie Lene Bak (forfatter)

Turen går til besættelsestidens København (Turen Går Til) e-bog

DKK 76 Dagens Pris
(0)
Hvor i København kan man se tyske soldaters graffiti? Hvad skyldes det gabende hul i husrækken på hjørnet af Nørrebrogade og Ravnsborggade på Nørrebro? Hvor kan man se spor efter katastrofen ved Den Franske Skole på Frederiksberg? Hvor holdt de berygtede dansk-tyske terrorkorps til? Hvad er der egentlig tilbage af værnemagtens mange militære anlæg? Findes der spor efter aktionen mod jøderne i oktober 1943? Og af de mange industrisabotager? Svarene findes i denne bog. Turen går til besættelses...
DKK 76 Dagens Pris
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Claus Bundgård Christensen (forfatter), Jakob Sørensen (forfatter), Joachim Lund (forfatter), Sofie Lene Bak (forfatter)
Udgivet 16 november 2017
Længde 156 sider
Genrer Rejsebøger, Sundhed, Livsstil og Fritid
Serie Turen Går Til
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740038774
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Hvor i København kan man se tyske soldaters graffiti? Hvad skyldes det gabende hul i husrækken på hjørnet af Nørrebrogade og Ravnsborggade på Nørrebro? Hvor kan man se spor efter katastrofen ved Den Franske Skole på Frederiksberg? Hvor holdt de berygtede dansk-tyske terrorkorps til? Hvad er der egentlig tilbage af værnemagtens mange militære anlæg? Findes der spor efter aktionen mod jøderne i oktober 1943? Og af de mange industrisabotager? Svarene findes i denne bog. Turen går til besættelsestidens København søger de fysiske spor efter den tyske besættelse i hovedstaden og jødernes redning i 1943. TUREN GÅR TIL har eksisteret siden 1952 og er blandt verdens hyppigst opdaterede rejsebogs serier. Serien dækker hele verden fra Nordatlanten til Australien. Bøgerne skrives på dansk af forfattere og journalister med et særligt indgående kendskab til de enkelte destinationer. Med nøje udvalgte attraktioner viser vi vej til de største oplevelser.