Tyve år efter (e-bog) af Alexandre Du
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Alexandre Dumas (forfatter)

Tyve år efter (De tre musketerer #2) e-bog

DKK 76
(0)
I 2. del af serien om d'Artagnan og hans tre venner, Athos, Porthos og Aramis, er der gået tyve år siden begivenhederne i De tre musketerer. Kardinal Richelieu er død, og Frankrig styres af enkedronning Anna af Østrig og den nye kardinal, italieneren Mazarin. Kardinal Mazarin hører om d'Artagnans tidligere bedrifter, beder han ham samle sine gamle stalbrødre for at udføre en mission i England som hemmelig ambassadør hos Oliver Cromwell. Det lykkes dog ikke helt, da Athos og Aramis tilsynela...
DKK 76
Forfattere Alexandre Dumas (forfatter), Vivi Nygaard Jensen (redaktør), Carl Muusmann (oversætter), Kim N. Jensen (redaktør)
Udgivet 25 december 2010
Længde 1451 sider
Genrer Romaner, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur
Serie De tre musketerer
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788779792067
I 2. del af serien om d'Artagnan og hans tre venner, Athos, Porthos og Aramis, er der gået tyve år siden begivenhederne i De tre musketerer. Kardinal Richelieu er død, og Frankrig styres af enkedronning Anna af Østrig og den nye kardinal, italieneren Mazarin. Kardinal Mazarin hører om d'Artagnans tidligere bedrifter, beder han ham samle sine gamle stalbrødre for at udføre en mission i England som hemmelig ambassadør hos Oliver Cromwell. Det lykkes dog ikke helt, da Athos og Aramis tilsyneladende ikke har lyst til at genoptage deres gamle håndværk; d'Artagnan og Porthos drager til England - hvor de tager Athos og Aramis til fange i et slag mellem Cromwell og den engelske kong Charles I. Skønt de er på hver sin side, er det gamle venskab dog større, og sammen forsøger de at hindre henrettelsen af Charles I og befri den faldne konge. Undervejs træffer de også på Myladys søn, Mordaunt, der ved et tilfælde har fundet ud af, hvem der har myrdet hans moder, og er opfyldt af ønsket om hævn over de skyldige.