Uddannelsesudvikling (e-bog) af Lone
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Lone Bæk Brønsted (forfatter), Unni Lind (forfatter), Christine Pilegaard Larsen (forfatter), Lars Jakob Muschinsky (forfatter), Mette Rose (forfatter), Niels Erik Hulgård Larsen (forfatter), Lene Storgaard Brok (forfatter)

Uddannelsesudvikling e-bog

DKK 92
(0)
Hvad sker der, når nye initiativer og nyt indhold introduceres i professionsuddannelserne? Hvad vil det sige, at en uddannelse skal knyttes mere til praksis, end den tidligere har været? Hvilke konsekvenser får det i uddannelserne, når studerende forlader monoprofessionerne og mødes i tværprofessionelle fora? Hvad ligger der i at koble praksis og teori – eller teori og praksis? Hvilken betydning får det for os som undervisere og konsulenter, at vi som ansatte i professionshøjskolerne også er ...
DKK 92
Undertitel - i et professionsfagligt perspektiv
Forfattere Lone Bæk Brønsted (forfatter), Unni Lind (forfatter), Christine Pilegaard Larsen (forfatter), Lars Jakob Muschinsky (forfatter), Mette Rose (forfatter), Niels Erik Hulgård Larsen (forfatter), Lene Storgaard Brok (forfatter), Lene Storgaard Brok (redaktør)
Forlag Forlaget UCC
Udgivet 1 marts 2011
Genrer Økonomi og Ledelse, Psykologi og Pædagogik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788791786914
Hvad sker der, når nye initiativer og nyt indhold introduceres i professionsuddannelserne? Hvad vil det sige, at en uddannelse skal knyttes mere til praksis, end den tidligere har været? Hvilke konsekvenser får det i uddannelserne, når studerende forlader monoprofessionerne og mødes i tværprofessionelle fora? Hvad ligger der i at koble praksis og teori – eller teori og praksis? Hvilken betydning får det for os som undervisere og konsulenter, at vi som ansatte i professionshøjskolerne også er uddannelsesudviklere? Dette er nogle af de professionsfaglige diskussioner, der tages op i denne bog om uddannelsesudvikling. Udgivelsen er forfattet af medarbejdere ved Professionshøjskolen UCC, som det seneste år har deltaget i processer eller projekter, hvor uddannelse skulle udvikles. Bogen henvender sig til alle, der har interesse i uddannelsesudvikling i professionsfaglige sammenhænge.