Udlændingeret (e-bog) af Ida Elisabet
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Ida Elisabeth Koch (forfatter), Nina Marie Lassen (forfatter), Henrik Thomassen (forfatter), Jens Vedsted-Hansen (forfatter), Pernille Breinholdt Mikkelsen (forfatter), Gunnar Homann (forfatter), Lone Birgitte Christensen (forfatter), Kim Ulrich Kjær (forfatter), Kira Halberg (forfatter), et al (forfatter)

Udlændingeret e-bog

DKK 549
(0)
Siden 2. udgaven af "Udlændingeret" udkom i 2000 har markante ændringer i de politiske hensyn på udlændingeområdet påvirket udformningen af en række centrale bestemmelser i udlændingeloven. Bogen har derfor gennemgået en omfattende revision for at kunne give en dækkende fremstilling af den aktuelle retstilstand vedrørende udlændinges adgang til og ophold i Danmark.Foruden indgående behandling af ny lovgivning om familiesammenføring, asyl og andre former for opholdstilladelse beskriver denne 3...
DKK 549
Forfattere Ida Elisabeth Koch (forfatter), Nina Marie Lassen (forfatter), Henrik Thomassen (forfatter), Jens Vedsted-Hansen (forfatter), Pernille Breinholdt Mikkelsen (forfatter), Gunnar Homann (forfatter), Lone Birgitte Christensen (forfatter), Kim Ulrich Kjær (forfatter), Kira Halberg (forfatter), et al (forfatter)
Udgivet 7 maj 2010
Længde 908 sider
Genrer Jura, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788757491708
Siden 2. udgaven af "Udlændingeret" udkom i 2000 har markante ændringer i de politiske hensyn på udlændingeområdet påvirket udformningen af en række centrale bestemmelser i udlændingeloven. Bogen har derfor gennemgået en omfattende revision for at kunne give en dækkende fremstilling af den aktuelle retstilstand vedrørende udlændinges adgang til og ophold i Danmark.Foruden indgående behandling af ny lovgivning om familiesammenføring, asyl og andre former for opholdstilladelse beskriver denne 3. udgave administrativ praksis fra Udlændingestyrelsen, Integrationsministeriet og Flygtningenævnet samt domstolspraksis, navnlig i udvisningssager. Endvidere gennemgås de seneste ændringer i betingelserne for opnåelse af dansk statsborgerskab. EU-harmoniseringen af asyl- og indvandringspolitikken, som på forskellig vis påvirker dansk udlændingeret, er ligeledes omtalt.Bogen henvender sig både til studerende og til praktikere i forvaltningen, domstolene, advokatsektoren og organisationsverdenen, som beskæftiger sig med juridiske spørgsmål i relation til udlændinge.