Udstationeringsloven (e-bog) af Chris
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode

Udstationeringsloven e-bog

DKK 799
(0)
Udstationeringsloven er i de senere år blevet tilføjet nye regler af særegen og selvstændig national dansk karakter, herunder regler som indeholder rettigheder og pligter for andre kategorier af personer og virksomheder end tidligere. I dag regulerer udstationeringsloven både fagforeningers rettigheder og forpligtelser i forbindelse med kollektive kampskridt overfor udenlandske tjenesteydere, tjenestemodtageres subsidiære rapporteringsforpligtelser og regler for registrering i forbindelse med...
DKK 799
Undertitel med kommentarer
Forfattere Christian Andersen-Mølgaard (forfatter), Martin Gräs Lind (oversætter), Helle Ekmann Jensen (forfatter), Stig Hansen Nørgaard (forfatter)
Udgivet 17 juni 2015
Længde 384 sider
Genrer Jura, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788757496772
Udstationeringsloven er i de senere år blevet tilføjet nye regler af særegen og selvstændig national dansk karakter, herunder regler som indeholder rettigheder og pligter for andre kategorier af personer og virksomheder end tidligere. I dag regulerer udstationeringsloven både fagforeningers rettigheder og forpligtelser i forbindelse med kollektive kampskridt overfor udenlandske tjenesteydere, tjenestemodtageres subsidiære rapporteringsforpligtelser og regler for registrering i forbindelse med udenlandske enkeltmandsvirksomheders tjenesteydelser i Danmark. Udviklingen har nødvendiggjort denne lovkommentar, hvilken udgør et praktisk redskab for ansatte i danske og udenlandske virksomheder, i den offentlige sektor, i de faglige organisationer og for andre, som beskæftiger sig med udstationerede arbejdstageres arbejds- og ansættelsesretlige forhold. Materiale efter den 1. januar 2015 er kun medtaget i begrænset omfang.