Uge-for-uge-kalender - til dig, der v
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode

Uge-for-uge-kalender - til dig, der venter tvillinger e-bog

DKK 133
(0)
Denne unikke graviditetskalender for tvillinger fortæller detaljeret, hvad der sker i kroppen hos en tvillingegravid,og hvordan tvillingerne udvikler sig graviditeten igennem. I hver uge i graviditeten kan du læse om, hvor store tvillingerne er, og hvilke organer der er udviklet. Rundt om i kalenderen viser fodaftryk tvillingernes fødder i aktuel størrelse. Og de vokser naturligvis i takt med, at tvillingerne gør det samme. Du kan også læse om, hvad der sker i din (eller din kærestes) mave...
DKK 133
Undertitel UNIK tvillinge-graviditets-kalender, der beskriver den gravide og tvillingernes udvikling graviditeten igennem.
Forfattere Joan Tønder Grønning (forfatter)
Udgivet 1 maj 2012
Længde 120 sider
Genrer Medicin, Sprog og Ordbøger, Familie og Sundhed, Sundhed, Livsstil og Fritid, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788790614102
Denne unikke graviditetskalender for tvillinger fortæller detaljeret, hvad der sker i kroppen hos en tvillingegravid,og hvordan tvillingerne udvikler sig graviditeten igennem. I hver uge i graviditeten kan du læse om, hvor store tvillingerne er, og hvilke organer der er udviklet. Rundt om i kalenderen viser fodaftryk tvillingernes fødder i aktuel størrelse. Og de vokser naturligvis i takt med, at tvillingerne gør det samme. Du kan også læse om, hvad der sker i din (eller din kærestes) mave hver eneste uge, mens du/hun venter tvillinger. Kalenderen giver også et overblik over de graviditetsundersøgelser, der er anderledes, når man er gravid med tvillinger. Undersøgelserne afhænger fx af, om man venter enæggede eller tveæggede tvillinger - men de er også afhængig af, om fx enæggede ligger i fælles eller i hver sine hinder. Tvillinge-graviditets-dagbog I kalenderen kan du også notere alle vigtige øjeblikke og personlige. Du kan også indsætte mavebilleder eller scanningsfotos af tvillingerne, så kalenderen bliver en helt personlig mindebog – både for de voksne og for tvillingerne senere hen. Den unikke tvillinge-uge-for-uge-kalender en god anledning for hele familien til at følge med i alt det vidunderlige, der sker med tvillinger under graviditeten.