Under stjernerne (e-bog) af Patricia
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Patricia Bedford (forfatter)

Under stjernerne (Juvelen #4) e-bog

DKK 106
(0)
Kun arbejde og ingen sjov. Det er opskriften på Abby Harris liv, lige indtil en af hendes veninder slæber hende med på en kajaktur i ødemarken. Hun efterlader modstræbende sin bærbare computer og mobilen hjemme og får en uforglemmelig weekend, hvor hun møder en sand naturelsker af en mand, T.J. Sutton, der synes, Abby er den dejligste kvinde, han nogensinde har set i et par shorts og sandaler! Men det bliver mandag morgen igen, og Abbys karriereliv fortsætter. Hun kan godt regne ud, at hun al...
DKK 106
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Patricia Bedford (forfatter), Bonnie Lis Nielsen (oversætter), Lise Schultz-Lorentzen (oversætter), Birte Kaae (oversætter), Anne Marie Høgdall (oversætter)
Udgivet 28 august 2017
Længde 190 sider
Genrer Romantik, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Serie Juvelen
Nummer i serie 4
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711665121
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Kun arbejde og ingen sjov. Det er opskriften på Abby Harris liv, lige indtil en af hendes veninder slæber hende med på en kajaktur i ødemarken. Hun efterlader modstræbende sin bærbare computer og mobilen hjemme og får en uforglemmelig weekend, hvor hun møder en sand naturelsker af en mand, T.J. Sutton, der synes, Abby er den dejligste kvinde, han nogensinde har set i et par shorts og sandaler! Men det bliver mandag morgen igen, og Abbys karriereliv fortsætter. Hun kan godt regne ud, at hun aldrig kommer til at se den vidunderlige fyr igen. Men de mødes igen, og han vender op og ned på hendes liv. Den amerikanske romanforfatteren Patricia Bedford nærer stor kærlighed til romancen og dramaet, som viser sig i romanen "Under stjernerne". Kærlighed. Romantik. Lidenskab. Er du til det helt store sus, så er romanserien Juvelen lige noget for dig. Kom hele verden rundt og lad dig rive med i livets store dramaer og forelskelser!