Undervisningsdifferentiering i fag (e
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Thomas Binderup (forfatter), Helene Salvagni Binderup (forfatter), Ane Grethe Engsted (forfatter), Ole Grønbæk (forfatter), Lillian Krarup (forfatter), Ulla Boe Nielsen (forfatter), Charlotte Ormstrup (forfatter), Lone Torp Rosenkilde (forfatter), Anna Støttrup (forfatter), Lone Voetmann (forfatter)

Undervisningsdifferentiering i fag e-bog

DKK 329
(0)
Undervisningsdifferentiering handler i bund og grund om inklusion. Om at alle elever skal have en meningsfuld plads i skolens fællesskab, hvor de kan udvikle sig fagligt, personligt og socialt. Men undervisningsdifferentiering er også en didaktisk kompetence, der stiller krav til læreren om at kunne opstille dynamiske læringsmål for sine elever, udvælge varierede metoder, der skal hjælpe eleverne til at opnå disse mål, og løbende evaluere for at justere mål og metoder i forhold til elever-ne...
DKK 329
Forfattere Thomas Binderup (forfatter), Helene Salvagni Binderup (forfatter), Ane Grethe Engsted (forfatter), Ole Grønbæk (forfatter), Lillian Krarup (forfatter), Ulla Boe Nielsen (forfatter), Charlotte Ormstrup (forfatter), Lone Torp Rosenkilde (forfatter), Anna Støttrup (forfatter), Lone Voetmann (forfatter)
Forlag Dafolo A/S
Udgivet 31 oktober 2012
Genrer Psykologi og Pædagogik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788771604337
Undervisningsdifferentiering handler i bund og grund om inklusion. Om at alle elever skal have en meningsfuld plads i skolens fællesskab, hvor de kan udvikle sig fagligt, personligt og socialt. Men undervisningsdifferentiering er også en didaktisk kompetence, der stiller krav til læreren om at kunne opstille dynamiske læringsmål for sine elever, udvælge varierede metoder, der skal hjælpe eleverne til at opnå disse mål, og løbende evaluere for at justere mål og metoder i forhold til elever-nes læringsfremskridt. Udgangspunktet for denne antologi er, at undervisningsdifferentiering er det bærende princip for al undervisning, i alle fag og på alle alderstrin. Hvert fag byder imidlertid på forskellige muligheder og udfordringer i forhold til undervisningsdifferentieringen. Antologien indeholder konkrete bud på, hvordan undervisningen kan tilrettelægges ud fra en overordnet skalaforståelse af undervisningsdifferentiering i forhold til fagenes forskellige muligheder, traditioner og fagdidaktik. Bogen henvender sig til lærere i grundskolen og til undervisere og studerende på læreruddannelsen og i efter- videreuddannelsen.