Ung i Grønland - ung i Verden (e-bog)
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Tukummeq Danielsen (forfatter), Rosine Kreutzmann (forfatter), Niviaq Korneliussen (forfatter), Miiannguaq Olsvig (forfatter), Johannes Lars Therkelsen (forfatter), Paninnguaq Boassen (forfatter), Maaliaaraq H. Nielsen (forfatter), Gerda Berthelsen (forfatter), Pivinnguaq Mørch (forfatter), Sørine Steenholdt (forfatter)

Ung i Grønland - ung i Verden (Allatta!) e-bog

DKK 133
(0)
Ung i Grønland - ung i Verden er en samling noveller af og for unge. 10 unge grønlandske forfatterspirer fortæller medrivende om kampen for at finde et ståsted i tilværelsen, at tro på eget værd trods en barndom præget af svigt, den første hede kærlighed, kærlighed til en af eget køn, rejsen ud i verden for at udvide sin horisont og meget andet. De 10 forfattere er vinderne i den første Allatta! novellekonkurrence, som NAPA, Nunatta Atuagaateqarfia, NUIF og milik publishing udskrev i 2012. ...
DKK 133
Forfattere Tukummeq Danielsen (forfatter), Rosine Kreutzmann (forfatter), Niviaq Korneliussen (forfatter), Miiannguaq Olsvig (forfatter), Johannes Lars Therkelsen (forfatter), Paninnguaq Boassen (forfatter), Maaliaaraq H. Nielsen (forfatter), Gerda Berthelsen (forfatter), Pivinnguaq Mørch (forfatter), Sørine Steenholdt (forfatter), Aminnguaq Dahl Petrussen (oversætter), Niviaq Korneliussen (oversætter), Gerda Berthelsen (oversætter), Katti Frederiksen (oversætter), Najâraq Egede (oversætter), Lene Therkildsen (redaktør), Katja Vahl (redaktør), Linda Larsen Storch (illustrator), Paarma Olsvig Brandt (illustrator), Paninnguaq B. Boassen (illustrator), Maya Petersen (illustrator), Alitha Schmidt (illustrator)
Udgivet 20 juni 2015
Genrer Børnebøger
Serie Allatta!
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788792790484
Ung i Grønland - ung i Verden er en samling noveller af og for unge. 10 unge grønlandske forfatterspirer fortæller medrivende om kampen for at finde et ståsted i tilværelsen, at tro på eget værd trods en barndom præget af svigt, den første hede kærlighed, kærlighed til en af eget køn, rejsen ud i verden for at udvide sin horisont og meget andet. De 10 forfattere er vinderne i den første Allatta! novellekonkurrence, som NAPA, Nunatta Atuagaateqarfia, NUIF og milik publishing udskrev i 2012. Ung i Grønland - ung i Verden var den første bog i Allatta!-serien og udkom i 2013. Nu er den tilgængelig som e-bog.