Ung kærlighed (e-bog) af Karl Emil Fr
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Karl Emil Franzos (forfatter)

Ung kærlighed e-bog

DKK 27
(0)
Den smukke Rosa Da den berømte gamle digter kommer til sin fødeby for at indvi et nyt teater, mindes han sin ungdoms stormende kærlighed til den smukke skuespillerinde Rosa Waldeck, og hvordan den lagde grunden til hans digterkarriere.Familien von Brandenegg En ung student slutter venskab med den gamle Guido von Brandenegg. En dag svigter hans kæreste, den blonde købmandsdatter Clara, ham, og da Guido hører dette, beretter han om sin ungdomskærlighed, en blond købmandsdatter ved navn Clara, -...
DKK 27
Undertitel To fortællinger:
Forfattere Karl Emil Franzos (forfatter), Kim N. Jensen (redaktør)
Udgivet 1 august 2012
Længde 92 sider
Genrer Noveller, Romaner, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788779792524
  • Den smukke Rosa Da den berømte gamle digter kommer til sin fødeby for at indvi et nyt teater, mindes han sin ungdoms stormende kærlighed til den smukke skuespillerinde Rosa Waldeck, og hvordan den lagde grunden til hans digterkarriere.
  • Familien von Brandenegg En ung student slutter venskab med den gamle Guido von Brandenegg. En dag svigter hans kæreste, den blonde købmandsdatter Clara, ham, og da Guido hører dette, beretter han om sin ungdomskærlighed, en blond købmandsdatter ved navn Clara, - en dramatisk historie om fædre og brødre, hvis indbyrdes had får skæbnesvangre konsekvenser for deres børn.