Unge, fester og alkohol (e-bog) af Ma
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Margaretha Järvinen (forfatter), Peter Gundelach (forfatter)

Unge, fester og alkohol e-bog

DKK 130
(0)
Danske unges forbrug af alkohol er et af de højeste i Europa, og debutalderen for fuldskab er en af de laveste. Det er udgangspunktet for denne bog, som stiller skarpt på danske teenageres forhold til alkohol. Bogen giver indblik i, hvad det er for nogle faktorer, der har betydning for, at de unge drikker så meget, som de gør, og hvilke faktorer der spiller en mindre rolle, end man umiddelbart kunne tro. Bogens analyser når vidt omkring og kommer både ind på sociale forhold, livsstil, venskab...
DKK 130
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Margaretha Järvinen (redaktør), Peter Gundelach (redaktør), Margaretha Järvinen (forfatter), Peter Gundelach (forfatter)
Udgivet 1 januar 2006
Længde 202 sider
Genrer Familie og Sundhed, Sundhed, Livsstil og Fritid
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788750040088
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Danske unges forbrug af alkohol er et af de højeste i Europa, og debutalderen for fuldskab er en af de laveste. Det er udgangspunktet for denne bog, som stiller skarpt på danske teenageres forhold til alkohol. Bogen giver indblik i, hvad det er for nogle faktorer, der har betydning for, at de unge drikker så meget, som de gør, og hvilke faktorer der spiller en mindre rolle, end man umiddelbart kunne tro. Bogens analyser når vidt omkring og kommer både ind på sociale forhold, livsstil, venskaber, forældrenes rolle og ikke mindst de unges indbyrdes hierarki. "Unge, fester og alkohol" er baseret på en omfattende spørgeskemaundersøgelse af 15-16-årige og deres forældre og et stort antal gruppeinterview med forskellige grupper af unge. Bogens fire forfattere - Peter Gundelach, Margaretha Järvinen, Jakob Demant og Jeanette Østergaard - er alle tilknyttet Sociologisk Institut ved Københavns Universitet.