Unges livsvilkår - muligheder, risici
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Üzeyir Tireli (forfatter), Jan Jaap Rothuizen (forfatter), Inge Storgaard Bonfils (forfatter), Gundi Johannsen (forfatter), Mimi Petersen (forfatter), Frank Bylov (forfatter), Pernille Dalmar (forfatter), Anette Schleicher (forfatter), Søren Bøjgård (forfatter), Christian Sandbjerg Hansen (forfatter), Ole Christensen (forfatter), Bo Morthorst Rasmussen (forfatter), Steen Søndergaard (forfatter), Vibe Larsen (forfatter), Kira Saabye Christensen (forfatter), Christoffer Dejgaard (forfatter)

Unges livsvilkår - muligheder, risici og professionelle udfordringer e-bog

DKK 244
(0)
Når unge i dag skal vælge deres vej i livet, er mulighederne mange, og risikoen for at snuble stor. Det stiller store krav til de professionelle, der arbejder med de unge. Unges livsvilkår præsenterer en nuanceret forståelse af de udfordringer, som unge møder i overgangen fra barn til voksen. Bogen omhandler generelle forhold, for eksempel unges identitetsdannelse, de professionelles mulighed for at løfte den sociale og pædagogiske opgave, medialiseringen af de unges verden samt den rolle, ...
DKK 244
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Üzeyir Tireli (forfatter), Jan Jaap Rothuizen (forfatter), Inge Storgaard Bonfils (forfatter), Gundi Johannsen (forfatter), Mimi Petersen (forfatter), Frank Bylov (forfatter), Pernille Dalmar (forfatter), Anette Schleicher (forfatter), Søren Bøjgård (forfatter), Christian Sandbjerg Hansen (forfatter), Ole Christensen (forfatter), Bo Morthorst Rasmussen (forfatter), Steen Søndergaard (forfatter), Vibe Larsen (forfatter), Kira Saabye Christensen (forfatter), Christoffer Dejgaard (forfatter)
Udgivet 25 september 2014
Længde 256 sider
Genrer Samfund og Politik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788750044666
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Når unge i dag skal vælge deres vej i livet, er mulighederne mange, og risikoen for at snuble stor. Det stiller store krav til de professionelle, der arbejder med de unge. Unges livsvilkår præsenterer en nuanceret forståelse af de udfordringer, som unge møder i overgangen fra barn til voksen. Bogen omhandler generelle forhold, for eksempel unges identitetsdannelse, de professionelles mulighed for at løfte den sociale og pædagogiske opgave, medialiseringen af de unges verden samt den rolle, der fra politisk hold er tiltænkt de unge som konkurrencesamfundets spydspidser. Bogen kommer også ind på problemstillinger, der gør sig glædende for forskellige grupper af unge i udsatte positioner. Hvad sker der for eksempel, når en ung, der er i kontakt med de sociale myndigheder, fylder 18 og bliver myndig? Hvordan oplever drenge med minoritetsetnisk baggrund skolen? Og hvilken rolle kan interesseorganisationer spille for en unge med handicaps identitet? Unges livsvilkår er en lærebog, skrevet af forskere og undervisere fra forskellige professionsuddannelser. Hensigten er at give såvel praktikere, der arbejder professionelt med unge, som studerende og undervisere på professionsuddannelserne en større indsigt i og forståelse for kompleksiteten i de unges livsvilkår og dermed kvalificere den professionelle indsats yderligere.