Verden vil betages (e-bog) af Lars He
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Lars Henriksen (forfatter), Thomas Kim Rasmussen (forfatter), Marcel de Sade (forfatter), None Marcel de Sade (forfatter)

Verden vil betages e-bog

DKK 84
(0)
Historien om Danmarks eneste marquis tager sin begyndelse i en karet på vej fra Løkken mod Aalborg og bevæger sig herfra videre på første klasse til steder som Paris, Indien, Tunesien og Vatikanet og til personlige møder med blandt andre Maria Callas, Brigitte Bardot og hele den franske åndselite. Marquis Marcel de Sades eventyrlige erindringer handler også om ekstravagante selskaber i Gentofte-villaen, økonomisk bedrageri, en imponerende selvopholdelsesdrift, stormende forelskelser, fængsels...
DKK 84
DKK 84
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Undertitel Marquisens vidunderlige rejser og eventyr
Forfattere Lars Henriksen (forfatter), Thomas Kim Rasmussen (forfatter), Marcel de Sade (forfatter), None Marcel de Sade (forfatter)
Forlag Gyldendal
Udgivet 5 september 2018
Længde 240 sider
Genrer Biografier, Litteraturvidenskab, Biografier og Erindringer, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702226713
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Historien om Danmarks eneste marquis tager sin begyndelse i en karet på vej fra Løkken mod Aalborg og bevæger sig herfra videre på første klasse til steder som Paris, Indien, Tunesien og Vatikanet og til personlige møder med blandt andre Maria Callas, Brigitte Bardot og hele den franske åndselite. Marquis Marcel de Sades eventyrlige erindringer handler også om ekstravagante selskaber i Gentofte-villaen, økonomisk bedrageri, en imponerende selvopholdelsesdrift, stormende forelskelser, fængselsophold, skræddersyede kostumer, fantastiske byture, faderskab og familie. Det hele fortalt uden fortrydelse og fyldt med gnist og nerve af Nådigskabet selv, sådan som han husker det. Verden vil betages er beretningen om Danmarks første celebrity, et arbejdsomt menneske med en god fantasi og hænder og hjerte på rette sted.