Vild og skøn (e-bog) af Samantha Beck
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Samantha Beckett (forfatter)

Vild og skøn (Juvelen #1) e-bog

DKK 106
(0)
Den desillusionerede Kathrine Pierce har besluttet at lade skæbnen – og hendes gamle, slidte Mustang – føre hende så langt væk fra hendes ulykkelige tilværelse som muligt. Men hun har ikke forestillet sig, at hun vil havne i New Mexico og få et job på en afsidesliggende ejendom hos enkemanden, Alex McKee. Han er den type, som Kathrine ved, at hun skal holde sig langt væk fra. Men hun er lige den kvinde, som Alex har brug for, for at hans knuste hjerte kan hele. Kan han med sine sensuelle ky...
DKK 106
Forfattere Samantha Beckett (forfatter), Bonnie Lis Nielsen (oversætter), Lise Schultz Lorentzen (oversætter), Birte Kaae (oversætter), Anne-Marie Høgdall (oversætter)
Udgivet 16 februar 2018
Længde 204 sider
Genrer Romantik, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Serie Juvelen
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711667163
Den desillusionerede Kathrine Pierce har besluttet at lade skæbnen – og hendes gamle, slidte Mustang – føre hende så langt væk fra hendes ulykkelige tilværelse som muligt. Men hun har ikke forestillet sig, at hun vil havne i New Mexico og få et job på en afsidesliggende ejendom hos enkemanden, Alex McKee. Han er den type, som Kathrine ved, at hun skal holde sig langt væk fra. Men hun er lige den kvinde, som Alex har brug for, for at hans knuste hjerte kan hele. Kan han med sine sensuelle kys og hviskende løfter overbevise Kathrine om sin kærlighed? Samantha Beckett er pseudonym for Jo Leigh (Jolie Kramer) , der er forfatter til mere en 40 romanromaner. Jo Leigh har vundet flere branchepriser for dine bøger.