Vildanden Willy (e-bog) af Nancy Loew
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Nancy Loewen (forfatter)

Vildanden Willy e-bog

DKK 92
(0)
Billedbog med enkel historie om en vildand, der har et stort ønske: At flyve i en anden formation end V. Willy gør sig mange overvejelser over alfabetets muligheder og møder samtidig stor modstand fra flokken. I sidste ende får han dog sin drøm opfyldt på en helt speciel måde. Sideløbende med historien forklares i tekstbokse hvad forfatteren og illustratoren gør for at historien skal være levende og interessant. I alt giver bogen 15 grundlæggende tips, som man kan bruge, hvis man ønsker at sk...
DKK 92
Undertitel Skriv din egen billedbog
Forfattere Nancy Loewen (forfatter), Ida-Marie Rendtorff (oversætter), Daniel Zimakoff (oversætter), Christopher Lyles (illustrator)
Udgivet 18 juli 2017
Længde 32 sider
Genrer Børnebøger
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771618242
Billedbog med enkel historie om en vildand, der har et stort ønske: At flyve i en anden formation end V. Willy gør sig mange overvejelser over alfabetets muligheder og møder samtidig stor modstand fra flokken. I sidste ende får han dog sin drøm opfyldt på en helt speciel måde. Sideløbende med historien forklares i tekstbokse hvad forfatteren og illustratoren gør for at historien skal være levende og interessant. I alt giver bogen 15 grundlæggende tips, som man kan bruge, hvis man ønsker at skrive en spændende billedbog. Skrivekurset er i sin form af billedbog også velegnet til helt unge forfatterspirer.