Vildt begær (e-bog) af Lee Brandon
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Lee Brandon (forfatter)

Vildt begær (Juvelen #6) e-bog

DKK 106
(0)
Megan Ashwood vender tilbage til sine rødder... Tilbage til den gård, hvor hendes mor var vokset op. Hendes drømme om lykken brast, da hendes mand døde i en tragisk ulykke. Nu satser hun alt på de grønne enge, hvor hun kan slappe af og finde sin sjælefred. Men så møder hun den magtfulde jordejer Nathan Kincaid, en barsk mand, som ville overtage hendes jord. Han bærer stadig på smerten over en hustru, som havde hadet livet på landet, og en søn, som forlod ham. Han kan ikke tillade sig endnu...
DKK 106
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Lee Brandon (forfatter), Bonnie Lis Nielsen (oversætter), Ukendt Ukendt (oversætter), Lise Schultz Lorentzen (oversætter), Birte Kaae (oversætter), Anne-Marie Høgdall (oversætter)
Udgivet 20 oktober 2016
Længde 223 sider
Genrer Romantik, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Serie Juvelen
Nummer i serie 6
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711665114
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Megan Ashwood vender tilbage til sine rødder... Tilbage til den gård, hvor hendes mor var vokset op. Hendes drømme om lykken brast, da hendes mand døde i en tragisk ulykke. Nu satser hun alt på de grønne enge, hvor hun kan slappe af og finde sin sjælefred. Men så møder hun den magtfulde jordejer Nathan Kincaid, en barsk mand, som ville overtage hendes jord. Han bærer stadig på smerten over en hustru, som havde hadet livet på landet, og en søn, som forlod ham. Han kan ikke tillade sig endnu engang at falde for en kvinde fra storbyen. Men kønne, stridbare Megan kæmper for sin jord - og trænger ind i både hans tanker og hans hjerte. Den virkelige kamp mellem dem drejer sig om et territorium, som kun kan gives, aldrig tages, og aldrig, aldrig sælges – hjertets territorium... kærlighedens territorium.