Vilma og venner (2) - Fødselsdagen (e
Tilføj til ønskeliste
Boline Skovly (forfatter)

Vilma og venner (2) - Fødselsdagen (Vilma og venner #2) e-bog

DKK 54
(0)
Vilma har snart fødselsdag og skal holde fest. Men hun GIDER ikke at invitere alle pigerne med fra klassen, for der er nogle af dem, som bare er vildt irriterende. Derfor lægger hun en plan om at 'tabe' deres invitationer, så hun slipper for dem. Men hendes venner er af en lidt anden mening. Skal hun lytte til dem? Eller skal hun holde en fest efter sit eget hoved. Vilma og venner er en serie om at turde være sig selv - og alligevel lytte til andre. En gang imellem. Fra ca. 6 år   I samm...
DKK 54
Forfattere Boline Skovly (forfatter), Sara Bøgh Jensen (illustrator), Anja Meyer (redaktør), Camilla Schierbeck (redaktør)
Udgivet 15 februar 2018
Længde 64 sider
Genrer 6-9 År, Børnebøger
Serie Vilma og venner
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711914502
Vilma har snart fødselsdag og skal holde fest. Men hun GIDER ikke at invitere alle pigerne med fra klassen, for der er nogle af dem, som bare er vildt irriterende. Derfor lægger hun en plan om at 'tabe' deres invitationer, så hun slipper for dem. Men hendes venner er af en lidt anden mening. Skal hun lytte til dem? Eller skal hun holde en fest efter sit eget hoved. Vilma og venner er en serie om at turde være sig selv - og alligevel lytte til andre. En gang imellem. Fra ca. 6 år   I samme serie: Vilma og venner- Hemmeligheden   Boline Skovly er uddannet journalist. Hun debuterede med bogen "Hvad har du gang i Mimi".Bolines karakterer er aldrig prototyper på piger, men alle ville kunne genkende sig selv i dem.