Voksenuddannelse og deltagermotivatio
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Knud Illeris (forfatter), Birgitte Simonsen (forfatter), Annegrethe Ahrenkiel (forfatter), Marie-Louise Sederberg (forfatter)

Voksenuddannelse og deltagermotivation e-bog

DKK 95
(0)
Voksendidaktik-projektet drejer sig om at analysere aktuelle danske voksenuddannelser i et lærings- og motivationsteoretisk perspektiv. Denne rapport refererer projektets pilot-undersøgelse som omfatter interviews med deltagere i forskellige voksenuddannelser om deres baggrund for at deltage, deres motivation og hvordan de oplever uddannelsen. Interviewene analyseres med vægt på betydningen af kønsforskelle, generationsforskelle og arbejdsmarkedstilknytning. Herudfra opstilles en række proble...
DKK 95
Forfattere Knud Illeris (forfatter), Birgitte Simonsen (forfatter), Annegrethe Ahrenkiel (forfatter), Marie-Louise Sederberg (forfatter)
Udgivet 1 januar 1998
Længde 122 sider
Genrer Psykologi og Pædagogik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788778679666
Voksendidaktik-projektet drejer sig om at analysere aktuelle danske voksenuddannelser i et lærings- og motivationsteoretisk perspektiv. Denne rapport refererer projektets pilot-undersøgelse som omfatter interviews med deltagere i forskellige voksenuddannelser om deres baggrund for at deltage, deres motivation og hvordan de oplever uddannelsen. Interviewene analyseres med vægt på betydningen af kønsforskelle, generationsforskelle og arbejdsmarkedstilknytning. Herudfra opstilles en række problemstillinger og metodeforslag til det videre projektforløb.