Vor tids helt (e-bog) af Michaïl Lerm
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Michaïl Lermontov (forfatter)

Vor tids helt e-bog

DKK 68
(0)
"Vor tids helt" er den ironiske titel på Michaïl Lermontovs eneste fuldendte roman, hvori læseren gennem andres fortællinger og hovedpersonens egne dagbogsoptegnelser får et billede af den kyniske og livstrætte linjeofficer Petchorin. Denne udgave indeholder desuden novellen "Asjik-Kerib", et eventyr om en fattig georgisk sanger, der må gå en del igennem, før han kan få sin elskede Magul-Megeri; "Shtoss", en lille spøgelseshistorie, der måske er et fragment af en ufuldendt roman, måske en sp...
DKK 68
Forfattere Michaïl Lermontov (forfatter), W. Gerstenberg (oversætter), E. M. Thorson (oversætter), Kim N. Jensen (redaktør)
Udgivet 30 marts 2015
Længde 253 sider
Genrer Romaner, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788779794054
"Vor tids helt" er den ironiske titel på Michaïl Lermontovs eneste fuldendte roman, hvori læseren gennem andres fortællinger og hovedpersonens egne dagbogsoptegnelser får et billede af den kyniske og livstrætte linjeofficer Petchorin. Denne udgave indeholder desuden novellen "Asjik-Kerib", et eventyr om en fattig georgisk sanger, der må gå en del igennem, før han kan få sin elskede Magul-Megeri; "Shtoss", en lille spøgelseshistorie, der måske er et fragment af en ufuldendt roman, måske en spøg fra forfatterens side, samt endelig "Sasjas barndom", begyndelsen til en aldrig fuldendt roman om hovedpersonen i Lermontovs skuespil "Maskerade".