Washington Dekretet (e-bog) af Jussi
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Jussi Adler-Olsen (forfatter)

Washington Dekretet e-bog

DKK 76 Dagens pris
(8)
Washington Dekretet er en selvstændig thriller af den prisbelønnede og populære danske forfatter Jussi Adler-Olsen (f. 1950). Da Doggie Rogers træder ind på Hotel Splendor for at fejre den demokratiske præsidentkandidat Bruce Jansens historiske valgsejr, er det i forvisning om, at det er den rigtige mand, der har vundet. Doggie er lykkelig, forelsket og fuld af håb. Men mens den nyvalgte præsident hyldes af sine trofaste støtter, trækker en mand sin pistol og affyrer et dræbende skud. Det ra...
DKK 76 Dagens pris
DKK 76 Dagens pris
Forfattere Jussi Adler-Olsen (forfatter)
Udgivet 7 maj 2010
Længde 634 sider
Genrer Thriller og Spænding, Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788756702232
Washington Dekretet er en selvstændig thriller af den prisbelønnede og populære danske forfatter Jussi Adler-Olsen (f. 1950). Da Doggie Rogers træder ind på Hotel Splendor for at fejre den demokratiske præsidentkandidat Bruce Jansens historiske valgsejr, er det i forvisning om, at det er den rigtige mand, der har vundet. Doggie er lykkelig, forelsket og fuld af håb. Men mens den nyvalgte præsident hyldes af sine trofaste støtter, trækker en mand sin pistol og affyrer et dræbende skud. Det rammer Bruce Jansens højgravide hustru, og hverken hun eller det ufødte barn står til at redde. Doggie er i chok – ikke mindst fordi hendes far anklages for mordet. Da Bruce Jansen indtræder i præsidentembedet, er han en dybt bitter mand. Han fremlægger et yderst kontroversielt dekret, som skal genoprette ro og orden i USA, men da det går op for amerikanerne, hvad der er på færde, bryder helvede løs. Snart er grænserne lukkede, spærretider indført, en borgerkrig under opsejling, drabstallene støt stigende og borgerne i panik. En lille gruppe mennesker anført af Doggie Rogers, nu USA’s mest eftersøgte kvinde, klamrer sig dog til håbet og forsøger at afsløre det komplot, det amerikanske samfund er udsat for. Alt hviler på Doggies skuldre. Washington Dekretet en revideret udgave af den oprindelige udgivelse.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Washington Dekretet

Godt plot og god indsigt i amerikanske forhold, men kører også til tider i tomgang og bliver for lang

God thriller

Spændende læsning som altid. Vellykket thriller, der godt kan måle sig med de store forfattere. Lidt overdrevet hændelsesforløb, men på grund af den glimrende research om det amerikanske setup, formår Jussi alligevel at holde troværdigheden intakt.