Whitehall: Ufuldkommen nydelse 7 (e-b
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Liz Duffy Adams (forfatter), Delia Sherman (forfatter), Barbara Samuel (forfatter), Mary Robinette Kowal (forfatter), Madeleine Robins (forfatter), Sarah Smith (forfatter)

Whitehall: Ufuldkommen nydelse 7 (Whitehall #7) e-bog

DKK 33
(0)
Hun, som ønsker at være dronning, må vinde kongens kærlighed – og rigets. Whitehall udspiller sig i det 17. århundrede hos den engelske konge Charles II hofs og er fortællingen om hans dronning, den portugisiske prinsesse, Catherine af Braganza. Hendes rejse for at finde sin plads som den udenlandske hustru i en tid fyldt med politiske og religiøse intriger – for ikke at nævne ‘den muntre monarks‘ mange elskerinder – er en fortælling om udholdenhed, som kun en ægte dronning kan mønstre. Kærli...
DKK 33
Forfattere Liz Duffy Adams (forfatter), Delia Sherman (forfatter), Barbara Samuel (forfatter), Mary Robinette Kowal (forfatter), Madeleine Robins (forfatter), Sarah Smith (forfatter), Mette Wigh Tvermoes (oversætter)
Udgivet 11 maj 2017
Længde 31 sider
Genrer Romantik, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Serie Whitehall
Nummer i serie 7
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711745724
Hun, som ønsker at være dronning, må vinde kongens kærlighed – og rigets. Whitehall udspiller sig i det 17. århundrede hos den engelske konge Charles II hofs og er fortællingen om hans dronning, den portugisiske prinsesse, Catherine af Braganza. Hendes rejse for at finde sin plads som den udenlandske hustru i en tid fyldt med politiske og religiøse intriger – for ikke at nævne ‘den muntre monarks‘ mange elskerinder – er en fortælling om udholdenhed, som kun en ægte dronning kan mønstre. Kærlighed blander sig med forræderi før en sensuel renæssance af kunst, kultur og sex i denne frodige historiske serie.