Yvette (e-bog) af Guy de Maupassant
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Guy de Maupassant (forfatter)

Yvette e-bog

DKK 44
(0)
Henry René Guy de Maupassant (udtales Mopasang) er en af Frankrigs berømteste Forfattere. Han fødtes 5. Aug. 1820 på Slottet Miromesnil og gik i Skole i Yvetot og Rouen, bestemt for Embedsvejen. Gennem Bekendtskab med Digtere, særlig Flaubert, udvikledes hans Trang til at skrive. Maupassant søger til Bunds i Menneskesjælen for at forske efter det uopdagede og derfor ukendte for derefter at fremstille sine Opdagelser på en sådan Måde, at der kommer noget nyt frem, som ofte kræver en helt anden...
DKK 44
Forfattere Guy de Maupassant (forfatter), Loulou Lassen (oversætter), CORTAZZO CORTAZZO (illustrator), G. Lemoine (illustrator)
Forlag SFA-89
Udgivet 19 februar 2017
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771941517
Henry René Guy de Maupassant (udtales Mopasang) er en af Frankrigs berømteste Forfattere. Han fødtes 5. Aug. 1820 på Slottet Miromesnil og gik i Skole i Yvetot og Rouen, bestemt for Embedsvejen. Gennem Bekendtskab med Digtere, særlig Flaubert, udvikledes hans Trang til at skrive. Maupassant søger til Bunds i Menneskesjælen for at forske efter det uopdagede og derfor ukendte for derefter at fremstille sine Opdagelser på en sådan Måde, at der kommer noget nyt frem, som ofte kræver en helt anden Målestok end den gængse for at bedømme de menneskelige Handlinger. Denne fortælling er et godt eksempel på ovenstående.