Zombieland (e-bog) af Sørine Steenhol
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Sørine Steenholdt (forfatter)

Zombieland e-bog

DKK 179
(0)
I Zombieland er der ikke nogen trøst at hente. Voldsomme konsekvenser for i forvejen udsatte skæbner udgør omdrejningspunktet for Sørine Steenholdts stærke noveller, hvor det kan være svært at skelne mellem fantasi og virkelighed. Voldtægt, selvmord, hashmisbrug, ildebrand og biltyveri … de færreste går ram forbi. Det er samfundskritik, der kryber under huden. I bogen er novellerne afbrudt af korthistorier og enkelte digte. I samspil med illustrationerne skaber det et dynamisk fortællingsrum ...
DKK 179
DKK 75
Forfattere Sørine Steenholdt (forfatter), Maja-Lisa Kehlet Hansen (illustrator), Niviaq Korneliussen (oversætter), Julie Rehhoff Kondrup (redaktør)
Udgivet 31 oktober 2016
Genrer Noveller, Romaner, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788792790965
I Zombieland er der ikke nogen trøst at hente. Voldsomme konsekvenser for i forvejen udsatte skæbner udgør omdrejningspunktet for Sørine Steenholdts stærke noveller, hvor det kan være svært at skelne mellem fantasi og virkelighed. Voldtægt, selvmord, hashmisbrug, ildebrand og biltyveri … de færreste går ram forbi. Det er samfundskritik, der kryber under huden. I bogen er novellerne afbrudt af korthistorier og enkelte digte. I samspil med illustrationerne skaber det et dynamisk fortællingsrum om svære samfundsmæssige problemer. Nomineret til Nordisk Råds litteraturpris 2016.