E-bøger og lydbøger til iPad

med Politiken Books app til iOS 

Politiken Books gør det nemt at læse eller lytte til mere end 500.000 af verdens bedste titler.

 

 

 

man

 

"... den danske pendant til Amazons Kindle og Apples iBook" - TV2 Beep

 

"Jeg bruger Politiken Books app til al læsning på min iPad, også til andet end e-bøger for eksempel når jeg modtager PDFer. Den er mest overskuelig, reagerer hurtigst og er pænest. Den fungerer nærmest som et mini-kartotek - a la Dropbox, og det er jeg meget taknemmelig for!" - Lotte Garbers - forfatter og formand for forfatterforeningen

 

"@riidr app, er intet mindre end mægtig" - Anders Breinholt på Twitter

Med Politiken Books iOS app får du

bibliotek til e-bøger

Dit eget bibliotek til e-bøger og lydbøger

Læs e-bøger og lydbøger direkte på din iPad. Med Politiken Books får du de største læseoplevelser leveret øjeblikkeligt til din iPad, iPad Mini, iPhone eller iPod.

De bedste priser og udvalg

Vores kontakter til de danske forlag sikrer dig de bedste priser. Prøv gerne at sammenligne os med andre applikationer, og du vil finde, at vi ikke blot leverer de bedste e-bøger, men også til de billigste priser. Udvalget af e-bøger bliver større dag for dag - så hent Politiken Books  applikationen i dag, og kom i gang med at læse gode bøger med det samme.

eboghandel og marked
gratis smagsprøver på e-bøger

Masser af gratis uddrag

Vi giver dig mere end 15.000 gratis uddrag på de største danske e-bøger. Alt du skal gøre er blot at downloade Politiken Books applikationen og kom i gang med at læse allerede i dag. Derudover har vi også gratis uddrag på alle lydbøger. På den måde kan du være sikker på, altid at vælge den rigtige lydbog.

Tilpas selv dine læseindstillinger

Det er muligt at tilpasse alt fra skriftstørrelse til baggrundsbelysning i applikationen. Dette betyder, at du kan tilpasse alt til lige netop den læseoplevelse du ønsker.

tilpas læseindstillinger i e-bøger
synkronisering af e-bøger

Synkroniserer mellem alle dine enheder

Har du købt en e-bog på din iPad i Politiken Books applikationen, og vil du gerne læse på din iPhone? No problem - log på din iPhone med din Politiken Books konto og dine e-bøger vil automatisk blive synkroniseret til din telefon! Dette gælder også bogmærker, markering, noter og for din sidst læste side. Det er smart.

 

Du kan altid få dine e-bøger ud

Ønsker du på et tidspunkt at læse dine e-bøger på en anden enhed eller computer kan du altid downloade dine e-bøger fra politikenbooks.dk.

 

synkronisering af e-bøger

Afspilning af lydbøger

Politiken Books har sørget for en simpel afspilning af lydbøger. Alle lydbøger er inddelt i kapitler, og du kan nemt navigere til præcis det sted du ønsker at afspille. Politiken Books app'en har også en AirPlay funktion, så du nemt kan afspille dine lydbøger i hjemmet. 


 

Læs DRM beskyttede e-bøger fra bl.a. eReolen

Som de første i Norden er Politiken Books blevet certificeret af Adobe Systems Inc., så du kan få glæde af at læse e-bøger beskyttet med Adobe DRM. Derfor kan du importere dine DRM beskyttede dokumenter direkte til Politiken Books  applikationen.

læs e-bøger fra ereolen