Kom i gang

med en hel verden af e-bøger og lydbøger

Det skal være nemt og billigt at læse bøger. Derfor tilbyder vi her hos Politiken Books det bedste udvalg af e-bøger og lydbøger samt de bedste apps at læse i.

Opret profil

kom i gang med at læse og købe e-bøger med Politiken Books
 

E-bøger og lydbøger på iPad/iPhone

med Politiken Books Bøger til iOS

Læs e-bøger og lydbøger i Politiken Books Bøger applikation til iPad og iPhone. Det er også muligt at læse mere end 500.000 titler fra verdens bedste forfattere. 

Hent Politiken Books iOS app

laptop

E-bøger og lydbøger på Android

med Politiken Books Bøger til Android

Læs e-bøger og lydbøger i Politiken Books Bøger applikation til Android. Vi har et meget stort udvalg af både e-bøger og lydbøger, og Politiken Books Bøger applikationen er nem at bruge.

Hent Politiken Books Android app

laptop
 

Huskede vi at nævne?

Overfør e-bøger til din Kindle med et klik

Med Politiken Books Send til din Kindle funktion kan du med blot ét klik sende dine yndlingse-bøger til din Kindle. På den måde sparer du besværet med at skulle konvertere og manuelt overføre filer til din Kindle. Opret dig som bruger hos os, og prøv at sende e-bøger til din Kindle allerede i dag!

læs e-bøger på Kindle med Politiken Books
 

Læs e-bøger online i vores webreader

Vi har lavet en webreader, der lader dig læse udvalgte e-bøger og alle gratis uddrag online direkte i din browser.

læs e-bøger online i browseren med Politiken Bookss webreader
 

Læs og del gratis uddrag

Med Politiken Books online læser kan du læse gratis uddrag på mere end 3.000 af de mest populære e-bøger. På dem måde kan du nemt se om e-bogen er noget for dig. Vores gratis uddrag tilpasser sig til, hvor du er, så du får den bedste læseoplevelse uanset om du er på din mobil, tablet eller computer. Hvis du har en blog eller en hjemmeside, er det også let at indsætte vores gratis uddrag, så dine besøgende får en ekstra oplevelse, når de besøger din blog eller hjemmeside.

Åbne standarder

Politiken Books sælger kun e-bøger og lydbøger som du altid vil kunne downloade til din egen computer. På den måde risikerer du ikke at miste alle dine e-bøger, hvis du skifter væk fra Apples iPad eller Amazon Kindle. Samtidig får du glæde af at du nemt kan få synkroniseret dine e-bøger og lydbøger til Politiken Books Bøger applikationen på iOS og Android.

epub og pdf e-bøger
 

Dit eget bibliotek

Når du opretter en gratis profil hos Politiken Books, så får du dit eget bibliotek, hvor du altid kan finde dine e-bøger og lydbøger. Når du finder en e-bog, du godt kan lide, kan du tilføje den til din ønskeliste. Desuden kan du anmelde de e-bøger, du allerede har læst, så andre brugere kan få glæde af dine anbefalinger.