1-0 til Danmark - EM 1996 (lydbog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Michael Ørtz Christiansen (forfatter), Morten Olsen (forfatter), Michael Ørtz Christiansen (indlæser), Morten Olsen (indlæser)

1-0 til Danmark - EM 1996 lydbog

DKK 22
(0)
Landsholdet skal forsøge at gøre det umulige: Forsvare EM-titlen. Og de tror på det, men en flok hovne kroater står i vejen. Gæster: Henrik Larsen og Allan Poulsen. Musik credit: <a href="http://www.freemusicarchive.org">www.freemusicarchive.org</a> Hvorfor tog Peter Schmeichel ikke Rivaldos skud i 1998? Hvilken senere minister spillede om et øldepot i Mexico i 1986? Og hvordan fik Store Larsen en hollandsk verdensstjerne til at grine, efter han lige havde sparket ham ud af E...
DKK 22
Forfattere Michael Ørtz Christiansen (forfatter), Morten Olsen (forfatter), Michael Ørtz Christiansen (indlæser), Morten Olsen (indlæser)
Udgivet 22 juni 2018
Længde 0:21
Genrer Biografier, Sport, Fritid og Hobby, Biografier og Erindringer, Sundhed, Livsstil og Fritid
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788726046960
Landsholdet skal forsøge at gøre det umulige: Forsvare EM-titlen. Og de tror på det, men en flok hovne kroater står i vejen. Gæster: Henrik Larsen og Allan Poulsen. Musik credit: <a href="http://www.freemusicarchive.org">www.freemusicarchive.org</a> Hvorfor tog Peter Schmeichel ikke Rivaldos skud i 1998? Hvilken senere minister spillede om et øldepot i Mexico i 1986? Og hvordan fik Store Larsen en hollandsk verdensstjerne til at grine, efter han lige havde sparket ham ud af EM i 1992? Journalisterne Morten Olsen og Michael Ørtz Christiansen tager et nostalgisk tilbageblik på alle de EM- og VM-slutrunder, det danske landshold har været med til. De zoomer ind på resultaterne, fortæller anekdoter fra landsholdslejren og tager dig med på en historisk fodboldrejse startende i 1964. Alt sammen med hjælp fra en række af de personer, der har oplevet slutrunder fra tætteste hold, heriblandt en massør, der har været med til samtlige slutrunder siden 1984, en person, der har været med som både spiller og træner, og en person, der har været til fem slutrunder som spiller.