1-0 til Danmark - EM 2004 (lydbog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Michael Ørtz Christiansen (forfatter), Morten Olsen (forfatter), Michael Ørtz Christiansen (indlæser), Morten Olsen (indlæser)

1-0 til Danmark - EM 2004 lydbog

DKK 22
(0)
En optimistisk trup går efter en semifinale og bliver beskyldt for aftalt spil af Italien, der har en spytglad 10‘er med i kampen mod Danmark. Hvorfor tog Peter Schmeichel ikke Rivaldos skud i 1998? Hvilken senere minister spillede om et øldepot i Mexico i 1986? Og hvordan fik Store Larsen en hollandsk verdensstjerne til at grine, efter han lige havde sparket ham ud af EM i 1992? Journalisterne Morten Olsen og Michael Ørtz Christiansen tager et nostalgisk tilbageblik på alle de EM- og VM-sl...
DKK 22
Forfattere Michael Ørtz Christiansen (forfatter), Morten Olsen (forfatter), Michael Ørtz Christiansen (indlæser), Morten Olsen (indlæser)
Udgivet 29 juni 2018
Længde 0:30
Genrer Biografier, Sport, Fritid og Hobby, Biografier og Erindringer, Sundhed, Livsstil og Fritid
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788726046885
En optimistisk trup går efter en semifinale og bliver beskyldt for aftalt spil af Italien, der har en spytglad 10‘er med i kampen mod Danmark. Hvorfor tog Peter Schmeichel ikke Rivaldos skud i 1998? Hvilken senere minister spillede om et øldepot i Mexico i 1986? Og hvordan fik Store Larsen en hollandsk verdensstjerne til at grine, efter han lige havde sparket ham ud af EM i 1992? Journalisterne Morten Olsen og Michael Ørtz Christiansen tager et nostalgisk tilbageblik på alle de EM- og VM-slutrunder, det danske landshold har været med til. De zoomer ind på resultaterne, fortæller anekdoter fra landsholdslejren og tager dig med på en historisk fodboldrejse startende i 1964. Alt sammen med hjælp fra en række af de personer, der har oplevet slutrunder fra tætteste hold, heriblandt en massør, der har været med til samtlige slutrunder siden 1984, en person, der har været med som både spiller og træner, og en person, der har været til fem slutrunder som spiller.