7 gode vaner (kort udgave) (lydbog) a
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Stephen R. Covey (forfatter), Stephen Covey (forfatter), Henrik Jandorf (indlæser)

7 gode vaner (kort udgave) lydbog

DKK 133
(5)
7 gode vaner rummer en hel særlig livsfilosofi, der vil ende med at forandre dit liv. 7 gode vaner gør det komplicerede forståeligt, gør det muligt for dig at få ryddet op i gamle handlemåder og beskriver nye vaner, som gør dig i stand til at skabe en anderledes og mere effektiv måde at tænke, handle og tale på. Med Stephen R. Coveys essentielle råd kan du udnytte dit fulde potentiale, få et rigere liv og mere succes på arbejdet og privat – til glæde både for dig selv, din familie og ...
DKK 133
DKK 84
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Undertitel Fortalt af Stephen R. Covey
Forfattere Stephen R. Covey (forfatter), Stephen Covey (forfatter), Annette Rosenberg (oversætter), Henrik Jandorf (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 21 august 2009
Længde 3:55
Genrer Familie og Sundhed, Sundhed, Livsstil og Fritid
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702077230
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

7 gode vaner rummer en hel særlig livsfilosofi, der vil ende med at forandre dit liv. 7 gode vaner gør det komplicerede forståeligt, gør det muligt for dig at få ryddet op i gamle handlemåder og beskriver nye vaner, som gør dig i stand til at skabe en anderledes og mere effektiv måde at tænke, handle og tale på. Med Stephen R. Coveys essentielle råd kan du udnytte dit fulde potentiale, få et rigere liv og mere succes på arbejdet og privat – til glæde både for dig selv, din familie og dine kolleger. Livsvisdom og -filosofi til dig med mod på livet.   Denne danske lydbog er baseret på Coveys egen forkortede lydbogsudgave, som er en af de mest populære lydbøger på det amerikanske marked.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse