After - Tvivlen (lydbog) af Anna Todd
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Anna Todd (forfatter), Lea Baastrup Rønne (indlæser)

After - Tvivlen lydbog

DKK 104
(2)
Efter en turbulent begyndelse er Tessa og Hardin ved at få tingene til at fungere. Men kun indtil en hemmelighed om Hardins mystiske fortid bliver afsløret og får Tessa til at tvivle. Er Hardin overhovedet den dybe, tænksomme fyr bag facaden, som Tessa har forestillet sig, eller er det noget, hun har bildt sig selv ind? Måske skal hun bare droppe ham og se at komme videre. Men Hardin er svær at glemme, også selvom Tessa har sat både sine venner og skolen over styr for hans skyld. Hardin ved,...
DKK 104
DKK 135
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Anna Todd (forfatter), Nana Baaner Klitgaard (oversætter), Nete Harsberg (oversætter), Lea Baastrup Rønne (indlæser)
Forlag People'sPress
Udgivet 25 januar 2017
Længde 17:57
Genrer Erotik, Romaner, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771805161
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Efter en turbulent begyndelse er Tessa og Hardin ved at få tingene til at fungere. Men kun indtil en hemmelighed om Hardins mystiske fortid bliver afsløret og får Tessa til at tvivle. Er Hardin overhovedet den dybe, tænksomme fyr bag facaden, som Tessa har forestillet sig, eller er det noget, hun har bildt sig selv ind? Måske skal hun bare droppe ham og se at komme videre. Men Hardin er svær at glemme, også selvom Tessa har sat både sine venner og skolen over styr for hans skyld. Hardin ved, at han har dummet sig. Han har ikke tænkt sig at give op og give slip på Tessa. Men kan han overhovedet forandre sig, og vil han virkelig, når det kommer til stykket? Anna Todds fan fiction-serie After om Tessa og Hardin er et af tidens mest omtalte bogfænomener og har haft mere end 1 milliard visninger på nettet. Tvivlen er andet fritstående bind i serien.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse