Akvarium (lydbog) af Len Vlahos
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Len Vlahos (forfatter), Malene Tabart (indlæser)

Akvarium lydbog

DKK 84
(0)
Jackie bliver ufrivilligt realitystjerne, da hendes far bliver syg og hjemmet overtages af et tv-hold. Jackie Stones far får konstateret en tumor i hjernen, og lægerne siger, han kun har kort tid tilbage at leve i. I sin desperation efter at passe på sin familie tager han en vild beslutning: Han vil sætte sit liv til salg på eBay. Flere byder, men Jackies far er ikke længere sig selv på grund af sygdommen, og i sin forvirring indgår han en aftale med en skruppelløs tv-producer. Pludselig er...
DKK 84
DKK 84
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Len Vlahos (forfatter), Betty Frank Simonsen (oversætter), Malene Tabart (indlæser), Julie Top-Nørgaard (oversætter)
Forlag Gyldendal
Udgivet 31 marts 2017
Længde 12:23
Genrer 12-15 År, Ungdomsbøger, Børnebøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702232431
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Jackie bliver ufrivilligt realitystjerne, da hendes far bliver syg og hjemmet overtages af et tv-hold. Jackie Stones far får konstateret en tumor i hjernen, og lægerne siger, han kun har kort tid tilbage at leve i. I sin desperation efter at passe på sin familie tager han en vild beslutning: Han vil sætte sit liv til salg på eBay. Flere byder, men Jackies far er ikke længere sig selv på grund af sygdommen, og i sin forvirring indgår han en aftale med en skruppelløs tv-producer. Pludselig er Jackie omgivet af kameraer i sit eget hjem, og det viser sig snart, at produceren vil gøre alt, hvad han kan, for at manipulere virkeligheden til sin egen fordel. Men så beslutter Jackie sig for at gøre op med løgnene og galskaben, og med hjælp fra sine onlinevenner prøver hun at genvinde kontrollen og få sandheden frem i lyset.