Alexandra (lydbog) af Trine Larsen, T
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Trine Larsen (forfatter), Trine Larsen (forfatter), Anne Mette Johansen (indlæser)

Alexandra lydbog

DKK 107
(0)
Trine Larsen var som en af de første journalister med i havesalen på Fredensborg Slot i 1995, da Prins Joachim for første gang præsenterede Alexandra Christina Manley fra Hong Kong. Så det var naturligvis nærliggende, at det også var hende, der blev bedt om at skrive den første bog om Alexandra. Siden har Trine Larsen besøgt storbyen Hong Kong og den fremtidige prinsesses venner, kolleger og familie for at kunne tegne dette personlige og betagende portræt af en særlig kvinde i den danske off...
DKK 107
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Trine Larsen (forfatter), Trine Larsen (forfatter), Anne Mette Johansen (indlæser), Anne Mette Johansen (redaktør)
Udgivet 6 marts 2012
Længde 9:15
Genrer Samfund og Politik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711394199
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Trine Larsen var som en af de første journalister med i havesalen på Fredensborg Slot i 1995, da Prins Joachim for første gang præsenterede Alexandra Christina Manley fra Hong Kong. Så det var naturligvis nærliggende, at det også var hende, der blev bedt om at skrive den første bog om Alexandra. Siden har Trine Larsen besøgt storbyen Hong Kong og den fremtidige prinsesses venner, kolleger og familie for at kunne tegne dette personlige og betagende portræt af en særlig kvinde i den danske offentlighed, der er moderen til to prinser. Trine Larsen beretter om Alexandras liv i medierne, om hendes opvækst i Hong Kong, om mødet med prins Joachim, forlovelsen, brylluppet, hverdagen og de mange pligter og rejser Trine Larsen er til daglig hofreporter ved Billed-bladet.